ANUNTURI

MOBILIZARE NAȚIONALĂ DE URGENȚĂ: PLX-145, legea „Barnevernet în România”, trecută pe ascuns prin Comisiile de Muncă și Sănătate

PLX-145, unul din proiectele de lege care a scos zeci de mii de oameni în stradă în weekend, a primit raporturi favorabile în Comisiile de Muncă și de Sănătate ale Camerei Deputaților, a anunțat președintele AUR, George Simion.

Acesta spune că președintele Comisiei de Muncă, Adrian Solomon, a introdus fraudulos acest punct pe ordinea de zi și a fost votat în 20 de secunde. La fel, Comisia de Sănătate s-a reunit pe whats app(!) și a votat online pentru proiect.

„Comisia de Muncă și a epuizat punctele de pe ordinea de zi și președintele Adrian Solomon a anunțat că suplimentat ordinea de zi cu încă un punct: PLX-145. În 20 de secunde s-a trecut la vot.

După aceea, s-a convocat online, Comisia de Sănătate, care nu își desfășoară activitatea nu în Sala Comisiei, ci pe whats app. Se votează pe whats app. De ce? Pentru a se eluda de societate, de presă, acest proiect de lege inițiat de Gabriela Firea.

Citeste mai mult: https://ortodoxinfo.ro/2023/05/09/mobilizare-nationala-de-urgenta-plx-145-legea-barnevernet-in-romania-trecuta-pe-ascuns-prin-comisiile-de-munca-si-sanatate-protest-in-fata-camerei-miercuri-dimineata/

--

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: