ANUNTURIConferinteStiri

GLOBAL DISCIPLESHIP INITIATIVE organizează conferința UCENICIA BIBLICĂ PRIN GRUPURI DE STUDIU

-Dr. Greg Ogden: președinte GDI

-Ralph Rittenhouse: director GDI

Sâmbătă, 13 mai, ora 10:00

Biserica Betleem, B-dul 1 decembrie 1918, Nr. 32A, 720284, Suceava

În cadrul conferinței va fi prezentat manualul “Discipleship Essentials” (“Viața ta în Cristos”). Acesta a fost tipărit în 29 de limbi (alte 5 sunt în proces de traducere) în peste 300.000 de exemplare și a fost votat în cadrul organizației Discipleship Now ca fiind cea mai citită carte de ucenicizare din SUA.

--

În fiecare an se acordă unei persoane care a avut un impact pozitiv asupra procesului de facere de ucenici în America de Nord (și nu numai) distincția ce poartă numele lui Robert Coleman, cel care a scris manualul standard despre formarea de ucenici în stilul Domnului Isus, “Master Plan of Evangelism”.

În anul 2021 această distincție a fost acordată lui Dr. Greg Ogden în cadrul National Disciple Making Forum, unde au participat peste 2000 de slujitori ce fac ucenici.

Vă așteptăm cu drag!

Dr. Greg Ogden își trăiește pasiunea de a preda și a scrie despre misiunea bisericii de a face ucenici.

Cel mai recent, a slujit ca păstor responsabil cu ucenicia la Christ Church din Oak Brook, în suburbiile vestice din Chicago.

În perioada 1998-2002, Dr. Ogden a fost director al Programului de doctorat la Fuller Theological Seminary și profesor asociat de echipare și ucenicie. Înainte de aceasta s-a bucurat de 24 de ani în slujirea pastorală.

Este autorul a șase cărți și partenerul principal în lucrarea intitulată “Inițiativa Globală de Ucenicie”, lucrare ce pregătește, echipează și inspiră păstori și lideri creștini să creeze rețele indigene, multiplicatoare, de formare a ucenicilor, atât la nivel național cât și internațional.

Dr. Ogden va fi împreună cu noi în cadrul conferinței de sâmbătă, 13 mai, ora 10:00, la Biserica Betleem Suceava.

Ralph Rittenhouse a absolvit Universitatea de Stat din Florida și deține un Master în Studii Biblice de la Grace Graduate School of Theology, Texas.

A păstorit Camarillo Community Church din California de Sud timp de 32 de ani. Împreună cu Dr. Greg Ogden, a lansat “Inițiativa Globală de Ucenicie” în 2015.

Ralph va fi împreună cu noi în cadrul conferinței de sâmbătă, 13 mai, ora 10:00, la Biserica Betleem Suceava.

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: