ANUNTURI

Dragoş Bucur, după ce Dana Nălbaru a anunţat că s-a pocăit: „Mi-am dat seama că a devenit cool să fii ateu și un semn de primitivism să fii creștin”

Dragoș Bucur și Dana Nălbaru își trăiesc viața discret, departe de ochii publicului, în ciuda faptului că actorul este extrem de popular, iar soția sa a făcut istorie cu muzica ei.

Dragoş Bucur vorbește despre credință, într-un interviu apărut la scurt timp după ce soția sa a anunțat că s-a pocăit.
Dana Nălbaru și Dragoș Bucur au împreună trei copii, Sofia, Roxana și Kadri. Fiul cel mic, Kadri, în vârstă de 7 ani, este copil supradotat și deja se pregătește pentru examenul SAT, echivalentul din SUA al Bacalaureatului. Sofia, 17 ani, Roxana, de 10 ani și Kadri în vârstă de 7 ani învață în sistem ”homeschooling”. De asemenea, Dana Nălbaru și Dragoș Bucur se ocupă personal de pregătirea acestora în anumite domenii. Puțini știu însă că Dana Nălbaru și Dragoş Bucur au o fiică adoptată, pe Roxana. Cei doi soți au luat decizia de a-și mări familia, după ce aveau deja doi copii.

Dragoş Bucur dezvăluie cît de importantă este credința în viața sa. „Da, credința este importantă și, din păcate, am senzația că este sub un asediu coordonat de câțiva ani. Am devenit conștient de acest lucru de curând, atunci când mi-am dat seama că a devenit cool să fii ateu și un semn de primitivism să fii creștin”, a declarat Dragoș Bucur pentru Viva.

Citeste mai mult: https://www.romaniatv.net

--

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: