StiriSTIRI EXTERNESTIRI SPORTIVE

O sportivă din aproape linșată de transsexuali după ce a cerut excluderea din concursurile feminine

Riley Gaines, o fostă înotătoare din cadrul Asociației Naționale de Atletism Colegial (NCAA) și susținătoare a luptei împotriva bărbaților biologici care concurează în sporturile feminine, a descris că s-a simțit “îngrozită” în momentul în care a fost agresată fizic de un activist transsexual la Universitatea de Stat din San Francisco, la începutul acestei săptămâni, relatează Epoch Times.

Ea se afla în campus în seara zilei de 6 aprilie pentru a ține un discurs despre salvarea sportului feminin, potrivit unui anunț al evenimentului. Ea a vorbit în fața unui public de aproximativ 80-100 de persoane, aproximativ jumătate susținători și jumătate protestatari, a declarat Gaines.

Pe parcursul discursului ei, mai mulți protestatari, a spus ea, s-au adunat pe holul din afara sălii, scandând “Femeile trans sunt femei!”. “Eliberarea trans!” “Drepturile trans sunt drepturile omului”. “Este timpul să luptăm!”

În timp ce Gaines încheia secțiunea de întrebări și răspunsuri și era gata să plece, protestatarii din afara sălii de clasă s-au grăbit să intre. Cineva a stins luminile. La scurt timp după aceea, ea a fost încolțită în fața sălii, în spatele podiumului.

“Sunt în San Francisco, care este unul dintre cele mai liberale orașe. Nu există poliție aici. Și nimeni nu mi-a spus ce să fac în acest scenariu”, a declarat Gaines pentru The Epoch Times pe 8 aprilie.

--

“Am fost îngrozită pentru că eram încolțită”.

Gaines ar fi trebuit să se întâlnească cu poliția campusului înainte de eveniment, la fel ca atunci când a ținut discursuri la alte universități, pentru a discuta planurile de acțiune. Dar acest lucru nu s-a întâmplat.

În curând, luminile din sală au început să pâlpâie. Iar unii protestatari îi luminau fața cu lanternele telefoanelor lor.

►Poti dona prin: BT Pay si Revolut - 0763631321 - https://revolut.me/crestintotal ►Paypal - https://www.paypal.com/paypalme/crestintotalro

Citeste mai mult: https://www.activenews.ro/s

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: