ANUNTURI

Este și familia ta în situație de risc? Proiectul de Lege Pl-x 145/2023 și confiscarea copiilor noștri

Pare ireal? Se întâmplă deja în țările cele mai civilizate ale lumii – țări precum Norvegia, Danemarca, sau Finlanda. Toate experimentează de ani buni intervenția cu bocancul a sistemului în intimitatea familială, pentru presupuse motive ce nu trebuie demonstrate.

Copiii sunt smulși brutal de lângă părinți și încredințați spre creștere și educare, unor străini despre care părinții lor nu știu nimic. Chiar zilele acestea, o mamă româncă, rezidentă în Danemarca (vezi link), își duce cu ultimele puteri lupta cu un sistem crud, lipsit de orice fărâmă de umanitate. Ea se  înfometează de disperare (oficial în greva foamei), pentru a atrage atenția opiniei publice asupra abuzului la care familia îi este supusă de ani buni și care, de doi ani nu își vede fiul. Motivul? Pentru că la ultima întâlnire supravegheată de sistem, „a invadat spațiu privat al acestuia” printr-o îmbrățișare.

Jaloanele PNRR sau totemurile păgânilor

Guvernul României ne va spune că nu a avut încotro, inițiind un astfel de proiect de lege (Senat – L-8/2023 sau Camera Deputaților – Pl-x 145/2023). Că a fost obligat de jaloanele din PNRR. Poate! Însă legat de jaloane, n-am înțeles ce s-a întâmplat cu jalonul ce viza pensiile speciale, de pildă. Totul e mai în ceață decât inițial, iar batista deja estompează grosolan corzile bietului țambal. Cu toate acestea, când a venit vorba despre bunul cel mai de preț al unei națiuni – copiii, Guvernul trimite în Parlament, fără dezbatere reală, dilemă sau remușcare, un proiect de lege, aprobat în prezent de Senat și înregistrat la Camera Deputaților (ultima cameră) cu nr. Pl-x 145. Sub aparenta protecție a copiilor vulnerabili, acest document lovește cu o agresivitate fără precedent, în familie – familia săracă, dar nu numai, ci familia cu mulți copii, familia uni-parentală, familia ai cărei membrii au boli cronice, familia care nu își vaccinează copii cu schema completă de vaccinare, familia cu dificultăți financiare temporare, familia în care părinții lucrează în străinătate (se aude în Diaspora?!), familia cu copii cu dizabilități, familia al cărei copil a fost spitalizat de mai multe ori („polispitalizat”), ș.a.m.d. Astfel, toate aceste familii, vor fi identificate, recenzate, analizate, monitorizate, în cele mai subiective moduri. Copiii lor vor fi obiecte de observare și studiu, fiind incluși în Observatorul Copilului, li se vor stabili planuri de măsuri pe care familiile respective vor fi obligate să le respecte. Iar în caz contrar, riscând să le fie confiscați copii de un sistem estropiat, incapabil, disfuncțional, dar digitalizat.

Citeste mai mult: https://r3media.ro/este-si-familia-ta-in-situatie-de-risc-proiectul-de-lege-pl-x-145-2023-si-confiscarea-copiilor-nostri/

--

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: