ANUNTURI

Florida adoptă un proiect de lege care permite pedeapsa cu moartea pentru cei care abuzează sexual copiii sub 12 ani

Parlamentarii din Florida au aprobat o lege susținută de guvernatorul Ron DeSantis care ar permite pedeapsa cu moartea pentru cei condamnați pentru abuzuri sexuale asupra copiilor.

Propunerea bipartizană – care a fost adoptată cu un vot de 34-5 – va permite, de asemenea, ca juriile să pronunțe sentințe de condamnare la moarte cu un vot de cel puțin 8-4, după ce anterior era nevoie de unanimitate, notează The New York Post.

Proiectul de lege – care a trecut de Camera Reprezentanților din Florida cu 95-14 săptămâna trecută și pe care se așteaptă ca DeSantis să îl semneze – se va aplica celor condamnați pentru abuzarea unui copil cu vârsta sub 12 ani.

Părerea mea este că aveți unii dintre acești oameni care vor fi violatori în serie de copii de șase, șapte ani”, a declarat DeSantis luni la “Good Morning Orlando”. “Cred că pedeapsa cu moartea este singura pedeapsă adecvată atunci când ai situații de acest gen.”

Pedofilii, susceptibili de recidivă

--

Liderul minorității din Senatul statal Lauren Book (D-Davie) și senatorul statal Jonathan Martin (R-Fort Myers), co-inițiatorii proiectului de lege, au susținut că cei care fac rău copiilor din punct de vedere sexual sunt susceptibili de a repeta infracțiunea și merită pedeapsa supremă.

Citeste mai mult: https://ortodoxinfo.ro/2023/04/20/florida-adopta-un-proiect-de-lege-care-permite-pedeapsa-cu-moartea-pentru-cei-care-abuzeaza-sexual-copiii-sub-12-ani/

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: