ANUNTURI

VIDEO! De ce s-a pocăit Dana Nălbaru?!. Soția lui Dragoș Bucur s-a botezat la 33 de ani


Dana Nălbaru
, fosta solistă a trupei Hi-Q, a declarat că s-a pocăit și că a renunțat definitiv la lumina reflectoarelor. Chiar dacă se bucura de un succes formidabil, soția lui Dragoș Bucur a ales să își schimbe viața și să se apropie de Dumnezeu.

„Eu nu sunt făcută pentru a fi persoană publică. Am venit la tine la podcast și nu mă mai duc la nimeni, promit. La 33 de ani m-am botezat. Sunt pocăită și îmi doresc să mă pocăiesc și mai mult, astfel ca în fiecare zi a vieții mele să îl fac pe Iisus mândru de mine și să tind spre Dumnezeu în fiecare zi a vieții mele. Am învățat că poți trăi în lume, dar nu cu lumea. Am învățat că pot fi fericită cu puține lucruri”, a declarat Dana. Și tot ea a mai spus: „Când băiețelul meu s-a îmbolnăvit, anul trecut, în ianuarie, și a trecut printr-o operație destul de grea, am trecut printr-un moment în care am crezut că o să-l pierdem”.

Dana Nălbaru a mai declarat că pocăința vine din inimă și că Dumnezeu a ajutat-o să treacă peste greutăți și să aibă o viață fericită.

Citeste mai mult: https://evz.ro/

Dana Nălbaru, despre renunțarea la viața publică În urmă cu mai mulți ani, Dana Nălbaru a renunțat la viața publică, părăsind și Bucureștiul pentru un loc mai retras și mai liniștit. „Am învățat că poți să trăiești în lume, dar nu cu lumea”, a spus Dana. Întrebată de Mihai Morar de ce s-a retras din viața publică, Dana Nălbaru a răspuns simplu: „Că așa am vrut”.
Citeşte întreaga ştire: Dana Nălbaru, despre pocăință și renunțarea la viața publică: „La 33 de ani m-am botezat” / Video

--

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: