Stiri

TRUMP INCULPAT! Fără precedent în istoria Americii. ACTUALIZARE: Reacțiile lui Donald Trump și Tucker Carlson: Este o persecuție politică

Joi seară în Statele Unite, orele 24.00, ora României, Marele juriu din Manhattan a votat pentru punerea sub acuzare a fostului președinte Donald Trump în legătură cu presupusele plăți făcute către persoana promiscuă Stormy Daniels, anunță presa conservatoare americană

Acuzația penală a fost depusă sub sigiliu de către biroul procurorului districtual din Manhattan și urmează să fie anunțată în zilele următoare, au declarat pentru New York Times patru surse familiarizate cu această chestiune.

La acel moment, procurorii care lucrează sub conducerea procurorului soroșist Alvin Bragg îi vor cere lui Trump să se predea pentru a fi pus sub acuzare pentru acuzațiile momentan neclare.

Este o acțiune fără precedent în istoria Americii.

„Este o persecuție politică și o interferență electorală la cel mai înalt nivel din istorie”, a declarat Trump într-un comunicat citat de FoxNews. „Din momentul în care am coborât pe scara rulantă aurită de la Trump Tower și chiar înainte de a depune jurământul în calitate de președinte al Statelor Unite, democrații din stânga radicală – inamicul bărbaților și femeilor care muncesc din greu din această țară – au fost angajați într-o vânătoare de vrăjitoare pentru a distruge Mișcarea Make America Great Again (America Măreață).”

--

„Vă amintiți la fel ca și mine: Rusia, Rusia, Rusia, Rusia; farsa Mueller; Ucraina, Ucraina, Ucraina; farsa de punere sub acuzare 1; farsa de punere sub acuzare 2; raidul ilegal și neconstituțional de la Mar-a-Lago; și acum asta”, a spus Trump, referindu-se la anchetele care i-au umbrit președinția.

„Democrații au mințit, au trișat și au furat în obsesia lor de a încerca să-l “prindă pe Trump”, dar acum au făcut ceva de neconceput – incriminarea unei persoane complet nevinovate într-un act de interferență electorală flagrantă”, a spus Trump, adăugând: „Niciodată în istoria națiunii noastre nu s-a mai făcut așa ceva”.

Trump a declarat că democrații „au trișat de nenumărate ori de-a lungul deceniilor, inclusiv spionând campania mea, dar nu s-a mai întâmplat niciodată până acum să se folosească de armamentul sistemului nostru de justiție pentru a pedepsi un adversar politic, care se întâmplă să fie un președinte al Statelor Unite și, de departe, principalul candidat republican la președinție. Niciodată.”

►Poti dona prin: BT Pay si Revolut - 0763631321 - https://revolut.me/crestintotal ►Paypal - https://www.paypal.com/paypalme/crestintotalro

Citeste mai mult: https://www.activenews.ro/

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: