ANUNTURI

Masacrul de la o școală creștină din SUA. Cine este tânăra care a ucis trei elevi și trei angajați. 

Atacul a avut loc la o școală creștină din Nashville, în sudul Statelor Unite ale Americii. Este vorba despre o tânără care a deschis focul, o fostă elevă, care a fost, la rândul ei, împușcată de polițiști. Tânăra era transgender și circumstanțele în care s-a produs tragedia sunt încă neclare.

Cei trei elevi ucişi aveau toţi 9 ani: Evelyn Dieckhaus, Hallie Scruggs şi William Kinney. Adulţii care şi-au pierdut viaţa sunt directoarea şcolii Katherine Koonce, în vârstă de 60 de ani, o pasionată de pickleball, Cynthia Peak, despre care poliţia a spus că ar fi fost o profesoară suplinitoare, şi gardianul Mike Hill, ambii în vârstă de 61 de ani, potrivit Agerpres.

Persoana care a comis acest atac armat, identificată de poliţie ca Audrey Elizabeth Hale, a fost împuşcată rapid de ofiţerii sosiţi la faţa locului. Tânără în vârstă de 28 de ani, fostă elevă a şcolii, se identifica ca persoană transgender, iar profilul ei pe LinkedIn pare să indice dorinţa de a folosi pronumele masculin.

Citeste mai mult: https://adevarul.ro/stiri-externe/sua/noi-detalii-despre-atacul-armat-la-o-scoala-2253716.html?fbclid=IwAR3Aiihvx0iGaYopQJoKRm4l53jplz7DeYpl9Cu7-jSfLkxHQxcVXNz9A_M

--

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: