Stiri

Cristina Pîrv, cea mai valoroasă voleibalistă a României. S-a botezat la baptisti!

Cristina Pîrv, ajunsă acum la 50 de ani, este de departe cea mai valoroasă voleibalistă a României din toate timpurile. Dar a luat o decizie care i-a surprins pe apropiați. S-a botezat într-o altă religie: baptism.

Schimbare radicală în viața Cristinei Pîrv! S-a botezat într-o altă religie: „Așa am simțit că-l pot întâlni pe Dumnezeu”

După ce a avut un parcurs glorios în sportul la fileu, activând la echipe de top ale lumii, unde a fost considerată o adevărată regină, Cristina a ales să se întoarcă în România.

În 2020, în plină pandemie, în viața Cristinei avea să se producă o mare schimbare. A ales să treacă la o altă religie, botezându-se la biserica baptistă.

„Povestea are rădăcini încă din copilărie. Toți ai mei sunt ortodocși. Doar bunicul din partea mamei era botezat la baptiști. Mama mă ducea la biserică învățându-mă cele mai frumoase lucruri din religie.

Doar că eu de fiecare dată când ajungeam în fața unui preot spuneam că vreau să stau de vorbă cu Dumnezeu și nu cu preotul pentru că el este un om ca și mine.

--

Peste ani, când am ajuns în Brazilia, am început să merg tot mai des la biserica baptistă. Atât eu cât și copiii. Acolo am început să simt că pot comunica cu Dumnezeu, așa cum mi-am dorit de mică.

Citeste mai mult: https://www.prosport.ro/sport-life/schimbare-radicala-in-viata-fostei-voleibaliste-cristina-pirv-s-a-botezat-intr-o-alta-religie-asa-am-simtit-ca-l-pot-intalni-pe-dumnezeu-foto-exclusiv-19598415

--
-

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button

Descoperă mai multe la CrestinTotal.ro

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura