DEVOTIONALEEDITORIALE

Onisim Botezatu: Bucurie la Muntele Sionului Ghioroc

Cu ajutorul lui Dumnezeu se împlinesc zece ani de existență a Bisericii anul acesta. Am traversat perioade grele și foarte grele, dar am avut și momente frumoase în care am văzut mâna lui Dumnezeu la lucru. O să povestim mai multe detalii la sărbătoarea aniversară. Aceasta va avea loc a doua zi de Rusalii, când împlinim un an de la inaugurarea noului Lăcaș de cult.

Ieri Dumnezeu a poposit la noi. Sami și Roberta au ales să spună DA lui Dumnezeu în apă botezului. Biserica arhiplină. Am adus și scaunele copiilor de la școala duminicală, am și împrumutat bănci. La un moment dat am deschis balconul, unde au fost destui oameni care nu au mai încăput în biserică.

Mulțumim Domnului pentru harul Său. Mulțumim Sami și Roberta pentru decizia voastră și pentru sărbătoarea organizată. Mulțumim Manu Negrea, Ionuț Gontaru, Vali Bala, Emi și Emanuela, Daniel și Daniela, frate Doru care ne-ați umplut inima cântând cu orchestra. Copilașii noștri cântă la instrumente. După mai puțin de trei luni de repetiții.

Mulțumim surorilor care au pregătit o gustare bogată și delicioasă. Mulțumim fratelui Sava pentru cuvânt. Mulțumim fraților și surorilor de la Betleem Arad pentru ajutor!

Slava Domnului a umplut templul. Toată audiența a cântat, s-a rugat și am fost cercetați de Duhul Sfânt. Mulțumim prietenilor și vecinilor care au fost împreună cu noi la minunata sărbătoare.

--

Biserică Muntele Sionului din Ghioroc trăiește. Treizeci de oameni au fost botezați, zece familii reabilitate prin harul lui Dumnezeu și sute de oameni care au auzit Evanghelia.

Articol scris de Onisim Botezatu

POZE CLICK AICI – https://onisimbotezatu.blog/2023/01/30/bucurie-la-muntele-sionului-ghioroc/

--
-

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: