Stiri

Laurenţiu Muntean e noul manager al Filarmonicii Arad

Primăria a făcut public numele câştigătorului concursului de proiecte de management la Filarmonica Arad: Laurenţiu Muntean. El este candidatul care a obţinut cele mai mari punctaje la probele de concurs: 8,58 în urma analizei proiectului de management, respectiv 8,92 la interviu. Rezultatul final cu care a fost declarat câştigător este 8,75. Contracandidata sa, Cristina Cameniţă, a obţinut 8,38.

„Comisia de concurs constată că sunt îndeplinite condițiile pentru încheierea unui nou contract de management, pe durata de 3 ani, aprobată prin Caietul de obiective între autoritatea Municipiul Arad, reprezentat de domnul primar Călin Bibarț, în calitate de ordonator principal de credite, pe de o parte, şi domnul Muntean Ioan-Laurențiu, în calitate de manager al Filarmonicii Arad, pe de altă parte, având ca obiect conducerea activității acestei instituții” – se arată în procesul verbal final al concursului de proiecte de management organizat pentru Filarmonica Arad.

Citeste mai mult: https://www.aradon.ro/aradon-stirile-judetului-arad/laurentiu-muntean-e-noul-manager-al-filarmonicii-arad-1660381/?fbclid=IwAR2ZojVaIufkM5p0ponol9mLtITPyLXgB5RrFKl1PsIGccuTcKPuk4oCNMc

-

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: