ANUNTURI

Biserica Baptistă Speranța Oradea (BBSO) organizează conferința “Dincolo de vitrină” în perioada 9-12 februarie

Biserica Baptistă Speranța Oradea (BBSO) organizează conferința “Dincolo de vitrină” în perioada 9-12 februarie, un eveniment dedicat pastorilor, liderilor și voluntarilor implicați în diverse activități de slujire a bisericii voastre, care caută încurajare, echipare și relaționare pentru eficientizarea lucrării la care ați fost chemați.

Voluntari din toate departamentele BBSO vor împărtăși din experiența lor, vor lăsa să se întrevadă amplul mecanism de dincolo de vitrină (viziune, planificare, comunicare, implementare, provocări, perspectivă) și vor răspunde întrebărilor.

Desfășurat în sesiuni plenare și ateliere tematice diverse, programul conferinței va aduce vorbitori dintre cei mai buni spre folosul participanților:  Rei și Ramona Abrudan, Radu Gheorghiță, Emil Bartoș, Sami Tuțac, Amiel Drimbe, Adi Tămaș, Daniel Leș. 

Costul de participare este 50 lei, respectiv 150 lei/ persoană- participare + 3 mese.

Formularul de înscriere și toate detaliile se găsesc aici, pe site-ul BBSO: https://www.bbso.ro/conferinta-bbso/

--

Nu pierdeți ocazia de a relaționa cu alți lucrători, de a căpăta o altă perspectivă asupra slujirii, de a învăța, a fi încurajați, a deveni mai motivați, a împărtăși și de a înțelege și mai bine importanța împlinirii așteptărilor lui Hristos!

Vă așteptăm cu bucurie la Campusul BBSO, str. Thurzó Sándor, nr. 19!

Echipa BBSO

--
-

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: