ANUNTURI

Salvează o familie care este la necaz

Dragi prieteni familia Dumitru cu patru copii are un singură persoană care câștigă pâine pe fratele nostru Mihai, însă viața a adus un eveniment neprevăzut și fratele nostru a avut un atac cerebral, lucru ce la pus la pat, la recuperare și la pierderea locului de muncă. Încă starea lui nu este bună. Au în continuare de achitat toate cheltuielile lunare: gaz, curent, alimente, casa unde locuiesc și doctorii i-am recomandat cel mai mult să nu se streseze ca să poată să își revină. Când singurul venit este afectat este foarte greu să nu te stresezi. Vrem să venim în ajutorul lor și să facem această strângere ca măcar pentru o perioadă să treacă mai ușor peste acest eveniment nefericit. Azi este el iar mâine poți fi tu.

Haideți să aruncăm pâinea pe ape ca după multă vreme să se întoarcă la noi. Tot ce facem pentru acești micuți o facem pentru Dumnezeu.

Doamne lucrează tu!

https://www.gofundme.com/f/salveaza-o-familie-care-este-la-necaz?member=24235797&utm_campaign=p_cp+share-sheet&utm_content=undefined&utm_medium=copy_link_all&utm_source=customer&utm_term=undefined

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: