ANUNTURI

Oradea: Festivalul Creaţia 2013

2013_noi_festivalul_creatia_oradea_660Festivalul Creația care va avea loc în 22-23 noiembrie, începând cu orele 18 la Casa de Cultură din Oradea, își propune să aducă împreună artisti, trupe consacrate din Oradea care să aducă un suflu nou în închinarea lor prin muzica care I-o aduc românii lui Dumnezeu.
Viziunea noastră este aceea de a încuraja orice artist sau trupă să compună piese creștine care să fie remarcate prin profunzimea versurilor, dar și prin calitatea sunetului, orchestrației și liniei melodice. In general oamenii apreciază muzica de calitate, iar dacă spectrul creștin nu le-o oferă, ei vor căuta topurile actuale, care concurează puternic pentru câștigarea de suflete.
Scopul acestui festival este acela e de a construi o comunitate de artiști/trupe puternice care să evidențieze și să îmbunătățească muzica creștină din țară, începând cu Oradea.
Festivalul Creația își propune să susțin financiar un artist sau o trupă pentru realizarea unui album sau EP.

Vor cânta: Adi Galiger, Cosmin Pașca, Viorel Dejeu & Band, Maranata, Frații Tonea, Patricia Pop, Boboc, FM Ft. Liz, Trupa Adonai, Altfel, Robert Pop Band, El-Shadai, Dani Ghiuro și Orange Toast.Prețul unui bilet este de 10 lei/seară. Vă așteptăm împreună cu prietenii voștri!

Cei care doresc sa sprijine acest festival, avem un cont deschis la Millennium Bank RO37MILB0000000003800591. Va multumim!

-

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button

Descoperă mai multe la CrestinTotal.ro

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura