StiriSTIRI EXTERNE

Crescută de lesbiene, cere ca legea să nu mai permită aceste situații: Copilul are nevoie și de mamă, și de tată

Katy Faust, o americană a cărei mamă a fost lesbiană, a fondat o mișcare globală de apărare a familiei naturale – un pentru o idee, ci pentru nevoia pe care a resimțit-o în copilărie de a avea și tată, nu doar două mame.

În 2021, Katy Faust și Stacy Manning au publicat cartea „Them Before Us: Why We Need a Global Children’s Rights Movement” („Nevoile lor puse înaintea nevoilor noastre: De ce avem nevoie de o mișcare globală pentru drepturile copiilor).

Katy are acum patru copii și face apel la o mișcare care să apere dreptul copiilor de a fi crescuți de părinții lor biologici.

„Mulți conservatori au argumentul religios pentru susținerea căsătoriei între bărbat și femeie, de exemplu. Dar perspectiva noastră centrată pe copil, bazată pe mărturii și blindată cu statistici îi ajută să înțeleagă învățăturile Dumnezeului lor despre sex și căsătorie și le oferă un vocabular laic pentru convingerile lor. Mesajul nostru transformă oamenii reticenți sau tăcuți în apărători vocali ai copiilor. Amenințările la adresa dreptului unui copil de a avea și mamă, și tată s-au generalizat pe tot Globul. Dar copiii din Italia au aceleași nevoi ca și copiii din Iowa, astfel că aceeași metodă de apărare a copiilor poate triumfa în fiecare națiune, trib și limbă.”

„Susținătorii religioși și laici au adoptat acest mesaj proactiv de apărare a copiilor și au început să îl aplice în comunitățile lor, fie pentru a combate efectele nocive ale reproducerii prin terți în Slovacia, fie printr-o pagină de Facebook în Polonia

Citeste mai mult: https://stiripentruviata.ro/crescuta-de-lesbiene-cere-ca-legea-sa-nu-mai-permita-aceste-situatii-copilul-are-nevoie-si-de-mama-si-de-tata/

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: