DEVOTIONALEEDITORIALE

Predicarea evangheliei trebuie facuta cu fapta

Ei, asta este examenul pe care in acest moment bisericile crestine ale lumii si 99,99% dintre „credinciosi” il pica, in vreme ce de fatada isi construiesc imagini false care inseala ochiul si mintea nepregatite.

Domnul zice: „Cand se apropie de Mine poporul acesta, Ma cinsteste cu gura si cu buzele, dar inima lui este departe de Mine” [Isaia 29:13]

Sub masca falsei evlavii, mai ales celor proaspat veniti la credinta, li se toarna in cap puhoi de vorbe. In momentul in care insa cei proaspat veniti la credinta constata cum arata fapta si purtarea „evlaviosilor”, in loc sa se departeze de acestia, ei ce fac, se departeaza de Dumnezeu si astfel se implineste ce spune Fiul lui Dumnezeu in Matei 23 „Vai de voi carturari si Farisei fatarnici. Pentru ca voi inconjurati marea si pamantul,ca sa faceti un tovaras de credinta; si,dupa ce a ajuns tovaras de credinta, faceti din el un fiu al gheenei, de doua ori mai rau decat sunteti voi insiva.”

Sa nu uitam ca fix cei despre care se credea ca sunt atat de ancorati in Dumnezeu de nu aveau cum sa dea gres, taman ei au cazut.

Caderea

Lucifer a cazut in pacat desi era langa tronul lui Dumnezeu.

Adam si Eva au cazut in pacat desi erau in gradina lui Dumnezeu.

Iuda a cazut in pacat desi era langa Fiul lui Dumnezeu.

Si stiti ce s-a intamplat mai ales cu Iuda ?

A cazut pentru ca a fost inselat de Satan, prin asteptarile care le avea; El si natiunea iudee asteptau un leu care sa le distruga inamicii, si vedeau ca venise un Miel care cauta pocainta si pacea si nu razboiul, si inselati de Satan, au trecut in tabara celor care au facut razboi cu Dumnezeu.

Acum este la fel.

Citeste mai mult: https://afirmativ.wordpress.com/2022/12/06/predicarea-evangheliei-trebuie-facuta-cu-fapta/

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Check Also
Close
Back to top button
%d blogeri au apreciat: