ANUNTURI

Jugendamt: hackerul familiei Germaniei

Hackingul în familie nu este o valoare europeană. Și totuși, exact asta face Germania prin instituția sa de răpire de copii, numită necorespunzător Jugendamt, și care este echivalentul serviciilor de protecție a copilului din Statele Unite.

Evenimentele legate de dezmembrarea Familiei Furdui din Germania continuă să se desfășoare într-un ritm susținut, în special după demonstrația masivă de susținere a familiei care a avut loc la Berlin în ultima sâmbătă din noiembrie. Acum se pare că cei doi băieți mai mici ai celor șapte (7) copii ai familiei vor avea voie de către statul german să-și viziteze părinții biologici în fiecare sâmbătă, începând din această lună. Vizitele vor fi însă supravegheate de aceiași hackeri ai familiei care au răpit copiii în aprilie 2021 și au inundat tribunalele Germaniei cu minciuni și dezinformare pentru a justifica răpirea copiilor și reținerea lor ilegală.

Abordarea momeală și comutator Jugendamt a folosit-o pentru a hărțui și intimida familia Furdui este imorală. Se ridică la agresiune sponsorizată de stat împotriva unei familii nevinovate și lipsite de apărare. Jugendamt continuă să-și mențină poziția de portar în acest act macabru de dezmembrare a familiei. Deschide poarta când vrea și nu permite prin ea decât ceea ce dorește. Încă deține custodia copiilor Furdui, ca și cum ar fi sclavi.

Jugendamt este un experiment german inuman în tratarea maltratată a ființelor umane nevinovate. Trebuie să se termine. Iar statul german ar trebui să ia în considerare acordarea de reparații semnificative familiilor pentru angoasa emoțională și mentală pe care le-a provocat-o prin separarea forțată și nemiloasă a copiilor de părinții lor

https://www.facebook.com/PeterCosteaEuroparlamentar.

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: