ANUNTURI

Gheorghe Ignat: Ne-am întorscu bine, cu ajutorul Lui Dumnezeu 60 de copii sunt în Bucovina, într-un loc cald,ferit de bombe(cel putin pt moment)

Ne-am întors cu bine, cu ajutorul lui Dumnezeu, caruia îi și mulțumim.

Evacuarea civililor aflați în zonele afectate de război nu se face niciodată ușor, îți trebuie mult calm, multă răbdare, multă credință (că o să fie bine) și la multe grade cu minus haine groase (aici eu am fost prins pe picior greșit).

Nu a făcut excepție nici tura aceasta, a fost după părerea mea dar și a colegilor mei una (dacă nu cea mai) din cele mai periculoase călătorii cu scop umanitar pe care le-am făcut până acum în Ucraina.

Frig, omăt mare, disperare, cam asta am găsit acolo, am efectuat evacuări în 4 orașe, în fiecare oraș aceeași imagine, dintre blocuri (unele parțial distruse) ieșeau copii și adulți care târâiau după ei genți, sacoșe, câte ceva din lucrurile personale.

Nu zâmbeau (cred că și zâmbetul le era înghețat), primul zâmbet l-am văzut când aflându-ne într-o stație peco aproape de granița cu România am cumpărat un cățeluș de pluș unuia dintre pruncii evacuați.

Prin harul nespus de mare al Domnului Iisus, 60 de copii și mai mulți îngrijitori sunt astăzi la noi în Bucovina, într-un loc cald, ferit de bombe (cel puțin pt moment) unde vor sta o perioadă. Cât de lungă? Numai Dumnezeu știe.

Cert este că întrebându-i pe cei pe care reușim să îi evacuam cum se simt în România după primele zile, răspunsurile sunt cam aceleași de fiecare dată „mulțumim lui Dumnezeu că putem dormi, că ne putem odihni..”

În tot ceea ce facem nu suntem motivați politic sau în alt fel, decât de îndemnul Domnului Iisus de a fi buni samariteni, de a ajuta pe cei greu încercați.

Nu am pretenția să fim înțeleși de toți, cum nu toți înțeleg că Fight for Freedom este implicata atât în Ucraina cât și în România, în foarte multe proiecte sociale, facem lucrurile că înaintea lui Dumnezeu și asta contează pentru noi.

Mulțumesc autorităților, partenerilor, echipei (fără de care ar fi greu spre imposibil de facut toată această muncă), nu în ultimul rând mulțumim lui Dumnezeu pentru toate lucrurile!

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: