ANUNTURI

Tribuna.us: Decizia de ultim moment a lui Jugendamt. Peste 9.000 de români au protestat la Berlin în sprijinul familiei Furdui. 

Sâmbătă dimineața, cu câteva ore înainte de protest, celebra zonă Porții Brandenburgului era deja plină de mii de români veniți din toată Europa cu autocare, mașini personale, trenuri, avioane și nave într-o nouă mobilizare fără precedent pentru diaspora românească.

Sâmbătă, peste 9.000 de români au protestat la Berlin pentru a cere dreptate pentru familia Furdui și reîntregirea lor.

Românii au demonstrat în mod pașnic, respectând regulile impuse de forțele de ordine și au manifestat încă o dată civilitate și interes pentru valorile familiei.

Cu câteva ore înainte de protest, Jugendamt i-a permis lui Naomi Furdui, care se află încă în custodia autorităților, să vină acasă cu promisiunea că nu se va întoarce la locuința în care a fost plasată – o încercare de a detensiona frustrarea publică care construiește în ultimul an și jumătate de când Jugendamt Keidekreis a intervenit în mod abuziv în familia Furdui.

Oficial, rămâne ca Jugendamt să ceară instanței Walsrode să înregistreze legal decizia.

--

Protestul de la Berlin urmează protestului care a avut loc în Walsrode, orașul natal al familiei Furdui, în februarie 2022, la care au participat peste 10.000 de persoane.

Drama familiei Furdui a început în aprilie 2021, când Jugendamt a intervenit și i-a luat pe toți cei 7 copii ai familiei, pe motivul aubuzelor părinților – în lipsa unei anchete sociale cuprinzătoare și cu încălcarea protecției copilului german și internațional. legi, după cum a relevat ancheta Tribunei Române.

Sursa: https://tribuna.us/more-than-9000-romanians-have-protested-in-berlin-in-support-of-the-furdui-family-jugendamts-last-minute-decision/

--
-

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: