ANUNTURI

Prizonierii Jugendamt | Protest de amploare AZI pentru familia Furdui!

Pe 26 noiembrie 2022, comunitățile de români din Europa se vor mobiliza din nou și vor merge la Berlin pentru a protesta împotriva autorităților din Walsrode și Heidekreis și pentru susținerea familiei Furdui.

În luna februarie a acestui an, în Walsrode, orașul de reședință al familiei Furdui, românii din Europa s-au mobilizat într-un număr impresionant și au umplut străzile micului orășel pentru a susține familia Furdui și pentru a denunța abuzurile Jugendamt Heidekreis – peste 10.000 de oameni.

De data aceasta, comunitățile de români se vor mobiliza în capitala Germaniei, într-o locație turistică și de mare trafic pietonal, începând cu ora 12:00, ora Germaniei, la celebra Poartă Branderburg.

În prezent, două fete ale familiei sunt acasă, fiul cel mare, exasperat de condițiile în care au fost plasați și tratați de către Jugendamt, a fugit în România. Jugendamt Heidekreis a reușit, încă o dată, să demonstreze că nu are capacitatea profesională și emoțională de a susține interesul suprem al copiilor.

--

-

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: