ANUNTURI

CRĂCIUN ÎMPREUNĂ PENTRU FAMILIA FURDUI

Stimați susținători ai familiei Furdui,

Este greu de imaginat că ne apropiem de finalul anului 2022 și că familia Furdui este despărțită abuziv încă din aprilie 2021 de către Jugendamt.

Orele s-au transformat în zile, apoi zilele în luni, ca Jugendamt să vrea să le transforme în ani de chin pentru copiii și părinții Furdui. Nu mai există nicio urmă de îndoială că autoritățile din Walsrode și Heidekreis tolerează și perpetuează abuzurile împotriva unei familii de români.

Dar știm că familia Furdui nu este singură, ci vă are pe dumneavoastră, sprijinul și mobilizarea unei comunități române europene și americane. Rugăciunile, protestele și acțiunile de până acum au avut un impact major în desfășurarea lucrurilor, au scontat victorii de etapă și, mai important, au susținut emoțional pe Petru și Camelia, cât și pe fiecare copil în parte: David, Naomi, Natalia, Estera, Albert, Ruben și Lea.

Estera și Natalia sunt acasă, lângă părinții lor, și speră că nu îi vom abandona pe frații lor de care le este dor. Albert și Ruben plâng departe de părinți și frați, sperând că fiecare zi va aduce întoarcerea lor acasă, în timp ce micuța Lea își manifestă dragostea și atașamentul de părinții ei de fiecare dată când îi vede – afecțiune pe care Jugendamt caută să o suprime. David și Naomi sunt afectați și preocupați de comportamentul oficialilor Jugendamt împotriva familiei lor.

Este inacceptabil ca după 18 luni copiii care au părinți și casă să fie încă plasați în condiții precare, în cămine. Este inacceptabil ca Lea, Albert, Ruben, David si Naomi să petreacă încă un Crăciun înlăcrimat, departe de familie!

Familia Furdui se bazează în continuare pe Dumnezeu, dar și pe noi. Nu putem accepta și nici tolera comportamentul ilegal și lipsit de orice compasiune al oficialilor Jugendamt și ai administrației Heidekreis. Îi asigurăm că nu vom renunța și că vom dezvălui toate abuzurile la care supun familia Furdui.

Drept urmare, pe data de 26 noiembrie vom organiza un protest în inima capitalei Germaniei, în fața Parlamentului german, la Berlin, unde vă așteptăm pe fiecare dintre dumneavoastră pentru a susține familia Furdui și unde vom cere „Crăciun împreună pentru familia Furdui!”

Fiți binecuvântați,

Echipa Extinsă Furdui

jugendamt #heidekreis #walsrode #furduifamily #germany

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: