ANUNTURI

Pastor ucis după ce șoferul trece la semafor pe roșu; lasă în urmă o soție si 2 copii

Un pastor din Wisconsin a fost ucis în timp ce conducea spre serviciu, când un bărbat care a ieșit pe roșu și s-a izbit de mașina pastorului

Aaron Strong, în vârstă de 40 de ani, pastor la Biserica Evanghelică Luterană Grace din Milwaukee, a fost lovit miercuri dimineață. Mai târziu, pastorul a murit la un spital local.

Grace Evangelical Lutheran a anunțat moartea lui Strong pe pagina de Facebook a bisericii în acea seară, cerând oamenilor să „o țină pe Abbie Strong și pe copiii lor, Hannah și Elijah, în rugăciunile lor”.

„La fel ca Iov, întrebarea „De ce?” ne deranjează pe toți cu privire la această tragedie. La fel ca Iov, ni se reamintește că Dumnezeul nostru măreț nu oferă întotdeauna un răspuns la această întrebare. Dar ceea ce ne aduce mângâiere veșnică este că mila lui Dumnezeu strălucește la fel ca măreția Sa”, a spus biserica.

„Acea milă a lui Dumnezeu a umplut inima pastorului Strong și pe care a proclamat-o cu atâta bucurie de-a lungul slujirii sale, inclusiv cei șapte ani la Grace. Pe măsură ce procesăm durerea, ne vom agăța de crucea lui Isus și de miracolul mormântului său gol care l-a asigurat pe pastorul Strong și ne asigură o viață veșnică într-o bucurie desăvârșită.”

Strong a fost activ în biserică, care avea un număr de 1.100 de membri
„A fost un pastor grozav dar a fost în egală măsură un soț și un tată grozav.”
Strong și-a predicat ultima predică duminica trecută, intitulând-o „ Darul care continuă să dăruiască ” și și-a concentrat observațiile pe 2 Corinteni 9:10-15 .

„Suntem la mai puțin de 80 de zile de Crăciun”, a predicat el la acea vreme. „Treizeci la sută dintre americani își vor începe cumpărăturile de Crăciun în această lună.”

„De câte ori începi, poate vei dori să începi să te gândești la un cadou care poate este de lungă durată, ceva care este un cadou care continuă să ofere.”

„Apostolul Pavel ne oferă un dar mult mai mare în citirea noastră de astăzi din 2 Corinteni capitolul 9. Un dar care este cu adevărat unul care continuă să dăruiască”, a adăugat el.

Tânărul în vârstă de 22 de ani acuzat că a trecut in viteză prin semaforul cand era roșu și s-a izbit de pastor
relateaza https://www.christianpost.com/

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: