ANUNTURI

Peter Costea: Referendumul pentru căsătorie după 4 ani

Weekendul acesta s-au împlinit 4 ani de când clasa politică din România, împreună cu elita bruxelliană, au atentat la procesul democratic din România. Și-au dat mâinile pentru a împiedica realizarea doleanței celor 3 milioane de români care au solicitat o chestiune de bun simț: definirea căsătoriei în Constituția lor (nu a politicienilor și nici a elitei bruxelliene) în conformitate cu voința lor, pe înțelesul lor, pe înțelesul străbunilor lor, și pe înțelesul unanim și universal al umanității: căsătoria între un bărbat și o femeie.

Nu vom uita această conspirație împotriva procesului democratic și a statului de drept. Subminarea suveranității poporului în lucrurile esențiale din cetate este o injurie impardonabilă, iar cei vinovați de un astfel de comportament trebuie să plece. Trebuie să-i scoatem din pozițiile în care, din nefericire, prin ignoranța ori indiferența a milioane dintre noi, i-am pus. Pe nedrept. Pe nemeritate.

Folosesc acest prilej să mulțumesc din inimă si cu multă căldură miilor de persoane care au muncit pe brânci pentru referendumul din octombrie 2018. Mulțumesc și acelora dintre voi care ați muncit împreună cu mine în teritoriu la sfârșitul lui septembrie și începutul lui octombrie 2018 pentru promovarea referendumului și contracararea dezinformării interne, dar și externe, împotriva proiectului nostru comun.

Mulțumesc voluntarilor care au distribuit pliante. Mulțumesc cetățenilor care au venit să ne vedem și să ne organizăm pentru referendum. Dragi prieteni, nu vă uit. Ne-am întâlnit în grupuri mai mici ori mai mari la Arad, Oradea, Dej, Bistrița, Iași, Suceava, Vatra Dornei, București, Ploiești, Râmnicu Vâlcea, Hunedoara, și în alte localități din România.

Mulțumesc și oamenilor de afaceri care mi-au permis accesul în firmele lor pentru a purta discuții de grup cu angajații lor pentru a contracara dezinformarea nocivă: „e referendumul lui Dragnea”!

Mulțumesc celor care m-ați găzduit, pe mine și echipa mea.

Mulțumesc și colegilor din alte formațiuni pro-viață și pro-familie cu care ne-am intersectat în teritoriu și ne-am încurajat reciproc.

Referendumul din octombrie 2018 a fost cea mai mare realizare a democrației române. O realizare a omului de rând, distrusă de cei de la Cotroceni, Parlament și Bruxelles. Noi, cei 3 milioane de oameni care ne-am sacrificat resursele, reputația, timpul și răbdarea pentru acest proiect, nu vom uita niciodată cum am fost tratați acum patru ani. Nici noi, nici copiii noștri.

Dragi cetățeni care prețuiți familia: continuați și perseverați. Vom birui!

Alătură-te Alianței Renașterea Națională! Vă rugăm să alocați câteva secunde pentru a completa formularul de contact: https://aliantarenastereanationala.ro/contact

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Check Also
Close
Back to top button
%d blogeri au apreciat: