ANUNTURI

Lucian Oniga: Dumnezeu încă face minuni. Miracolul continuă!

Miercuri a trecut o săptămână de la ultima mea vizită la mama, Paulina Oniga.

Dacă la vizita mea anterioară am avut harul să vorbesc cu ea după 6 zile de comă, la ultima vizită am găsit-o din nou în comă și într-o stare fizică foarte dificilă. Doctorii ne-au spus că au făcut tot ce au putut, dar că și-au pierdut optimismul. Corpul mamei nu mai răspundea la niciun tratament și părea că se degradează tot mai mult. Peritonita, netratată la timp, cu toate complicațiile ei, părea să-i fie fatală. Medicul curant ne-a spus că, după experiența lui, mama ar mai avea de trăit doar 2-3 zile.

Sâmbătă, la expirarea datei prognozate, au reușit să o viziteze pe mama și frații mei veniți de urgență în țară din SUA. Ne-am bucurat că am avut cu toții ocazia să o vedem în viață.

Totuși, am continuat lanțul de rugăciune și post în care s-au implicat foarte multe din rudeniile și prietenii noștri, crezând că Dumnezeu încă face minuni și poate prelungi viața mamei noastre.

Vestea cea bună a venit acum două zile tot de la medicul curant care ne-a spus că, în mod inexplicabil, corpul mamei a început să răspundă la tratament și că se vindecă încet. Analizele sunt surprinzător mai bune. CT-ul arată o reducere clară a acumulării de lichid în abdomen. Fistula intestinală care necesita o altă operație nu mai supurează. Deci, nu ar mai fi necesară o altă operație. Temperatura este normală.

Fratele meu, Remus, i-a spus medicului că noi avem încredere în competența lui și a colegilor lui, dar, în același timp, noi ne facem treaba pe partea cealaltă, rugându-ne lui Dumnezeu. Răspunsul lui a fost: „Să știți că funcționează!”

În momentul de față, mama este încă intubată pentru că nu are putere să respire singură.

Ne rugăm ca Dumnezeu să sufle peste ea viață, să îngăduie să iasă din spital și să mărturisească, încă o dată, minunile Sale, iar, când o fi să treacă dincolo, să plece liniștită că a mai trăit încă o minune prin care a lăudat Numele Domnului! Slăvit să fie Domnul!

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid02qt7iKTJ8i1154oyk4oppqZvuz4eU9xoSHKsK7C53Uib8geY5x4tMfxbj5vi7uiGkl&id=1296714346

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: