Uncategorized

Ce sa faci cand te simiti derutat?

Intrebare:

As dori sa aflu si eu ce sa faci cand te simiti derutat? De exemplu eu ma simt derutat tot timpul nu stiu ce sa mai cred intre sa fiu pocait si sa ma bucur de viata. Eu ma simt bine cand sunt cu cei din lume, dar stiu ca in fata Domnului nu este bine ce as putea sa fac in acest caz?
Ma enervez repede spun multe lucruri pe care le regret ma gandesc tot timpul numai la bogatiile astea lumi la bani, femei, si la tot ce tine de lume. As dori sa nu ma mai gandesc dar dimpotriva ca imi tot timpul ma gandesc. Si tot ce vreau sa fac bun numi iese deloc. Simt tot timpul ca sunt singur in aceta lupta. Macar de as simti si eu prezenta DOmnului cum o simt alti dar de unde.
As dori sa aflu ce este de facut in acest caz caci sunt derutat foarte rau nu stiu sincer sa decizii sa iau nu stiu ce sa fac. Inainte m-am bazat pe Biblie dar am ajuns la concluzia ca a fost in zadar:(, caci mam bazat mult pe Biblie si nu mi-a iesit niciodata ce am vrut am fost rau dezamagit.
Va multumesc mult.
Domnul sa va binecuvinteze.

Raspuns:

Cred ca fiecare crestin are momente de deruta, dar a fi derutat tot timpul si a fi crestin e o contradictie in termeni.

Sunt ingrijorat de cat de mult folosesti expresia”simt”. Viata crestina se bazeaza pe credinta care este o incredere neclintita in Dumnezeu. Sigur uneori nu „simti” ce ti-ai dori, dar daca sti in Cine ai crezut mergi inainte cu Domnul si in zile cu soare si in zile cu nori.

--

Sincer eu cred ca un crestin se poate bucura de viata mai mult ca orice alta persoana. Sigur e important cum definim „a te bucura de viata”. Daca inseamna bogatiile lumii,bani,femei,etc (cum spui tu), atunci asta nu este decat a-ti risipi viata si nu a te bucura de ea.

Si inca ceva. Iacov spune ca nu primim ceea ce cerem pt. ca e posibil ca am cerut rau cu intentia de a risipi. Iar Dumnezeu care ne iubeste nu vrea sa ne lase sa ne risipim viata. Sigur daca insistam ne va lasa prada mintii noastre blestemate , iar rezultatul va fi dezastruos.

Har si pace.

--

A raspuns: Samy Tutac

Ai intrebari? trimite intrebarea ta la adresa de email: crestintotal@yahoo.com

Vezi mai multe INTREBARI SI RASPUNSURI

-

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

3 Comments

  1. Deruta este o confuzie a lucrurilor ce ne inconjoara,ca oameni din lume nu putem deosebi binele de rau,dar ca crestini ar trebuie sa cunoastem aceste lucruri si sa ne ferim cat putem de desertaciunea mintii noastre,dar numai cu Biblia in mana.. nu pe raft,e greu sa poti duce ispitele lumii acesteia de unul singur dar cu credinta ce ne-o da Dumnezeu trebuie sa le biruim,poftele firii pamantesti te duc la moarte vesnica,iar infranarea si stapanirea poftelor te pot duce la viata vesnica,doar trebuie sa te hotarasti singur ce vrei si de restul se ocupa Mantuitorul sufletelor si a trupurulor noastre,Domnul Isus Hristos.Inca se mai poate caci mai este har si sangele Domnului Isus este inca viu,El ne poate spala de orice vina si orice pacat dar sa nu mai facem,trebuie doar sa spui NU poftei firii pamantesti si vei vedea cum Domnul Lucreaza,dar El vrea sa stie ce tu voiesti,se poate trai o viata fara sex,fara bani multi,fara anturaje din lume dar fara Hristos nu se poate ajunge in cer,daca femeile sunt ispita insoarate daca nu esti insurat, sa ai femeia ta,dar pocaita..daca bani iti sunt ispita multumeste-te cu ce ai si ce poti sa faci cu cati ai,daca prieteni din lume iti sunt ispite,caci ei iti provoaca cearta si vorbe nechibzuite va fi vai de cel prin care vine ispita de cearta si alte pacate,eu zic sa te retragi intr-un alt cerc de prieteni pocaiti crestini numai ca si acolo sunt crestini falsi,ai grija si acolo cu cine te imprietenesti… fi chibzuit si hotarat si totul va fi bine….parerea mea,Domnul Isus sa te intareasca si sa te ajute in lupta cu ispita,crede in El,Te va ajuta 100%.Amin

Lasă un răspuns

Back to top button

Descoperă mai multe la CrestinTotal.ro

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura