ANUNTURI

Petrică Huțuțui: Pe la mica mea fereastră ați trecut voi și nu-mi veți întoarce spatele. (Ganduri dupa operație)

AJUTOR ESENȚIAL FĂRĂ COSTURI MATERIALE
2 Corinteni 1:11

Jon Ortberg spune că prin rotație, fiecăruia ne vine rândul să fim expuși pe rogojină. Pe rogojină atragem atenția noi așa cum suntem. Nu vestimentația, lectura noastră, muzica, sau proprietățile noastre, ci pur și simplu, noi nefardați.

Cei patru l-au dus la Domul pe prietenul lor, pentru că era el și nu mai era nevoie de prezentări. Cu privire la susținere prin rugăciune, nu este alt model mai strălucit decât al Mântuitorului: “El pentru că îi iubea pe ai săi, i-a iubit până la capăt.”

El nu poate fi ținut la ușă, nu răspunde codurilor noastre. Cea mai NOAPTE dintre nopți, pentru mine a adus în evidență dependența totală față de Mântuitorul. Noaptea aceasta este altfel decât cer senin, stele, clar de lună și corul greierilor.

Noaptea aceasta vine sfidător, amenințător, iar eu am întâmpinat-o cu versurile cântate de frații Pal: “Eu mă încred în Domnul meu
Prin orişice furtună
Că-n mâna Lui e sorţul meu
De-i vreme rea sau bună.”

“Să fie noaptea cât de grea
Inima mea îţi va cânta
Lui Isus eu mă voi ruga
Să-mi dea puteri în ziua rea.”

Spre miezul nopții doctorul m-a ajutat să mă ridic în șezut fără nimic pentru a mă proteja, m-a înțepat dur de două ori în spate la coloană și totul se schimba rapid. Iar eu fredonam: “să fie noaptea cât de grea, inima mea îți va cânta.”

Un prieten care ne-a vizitat anul trecut, ne-a povestit o zi grea din proprie-i viață: “mă aflam în pat zdrobit de un diagnostic. În timp ce meditam, am văzut trecând pe la geamul dormitorului câțiva prieteni pe care îi număram și am zis: “ aceștia nu mă lasă că îmi sunt prieteni.

Pe la mica mea fereastră ați trecut voi și nu-mi veți întoarce spatele.

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: