ANUNTURI

Toni Berbece: Noi suntem foarte toleranți, însă de ce voi sunteți tot mai “agresivi”…

O vedetă spunea la televizor zilele trecute că România este o țară intolerantă față de oamenii aceștia care afișează în public lucruri intime și rușinoase, care ar trebui să rămână ascunse de ochii majorității. Iar eu răspund că nu, nu noi nu suntem intoleranți, nu-i vânăm nici în locuințele lor, nici în cluburile lor, nici măcar pe stradă când se afișează vulgar ziua în amiaza mare, noi doar ne rugăm pentru sufletele lor și spunem adevărul, nu vom tăcea, pentru că e dreptul nostru să păstram bunul simț natural și principiile creștine la cel mai înalt nivel în națiunea noastră.

Dar acum vreau să vă întreb eu pe voi? Oare voi sunteți toleranți când intrați în grădinițe, școli, licee și universități într-un mod agresiv cu doctrina voastră prin care doriți recrutarea și coruperea minților copiilor noștri? Ce căutați voi în intimitatea școlilor copiilor noștri mai ales în lipsa noastră a părinților? Ce căutați voi în desenele copiilor noștri? De ce introduceți ceea ce este debusolant, rușinos și nenatural înaintea ochilor copiilor noștri? Ceea ce faceți e o chestiune de alegere, nu te naști cu înclinațiile acestea, ci le alegi. De ce dar doriți ca ai noștri copii să crească “îndoctrinați” cu ceea ce noi majoritatea covârșitoare a părinților nu vrem?

Oare nu-i nedrept că ne numiți intoleranți când noi vă tolerăm cu vârf si îndesat? Oare nu voi sunteți cei care intrați agresiv în casele noastre prin desene, filme și emisiuni, pe care le-ați transformat în “propagandă a rușinii”. Oare nu voi doriți să afișați oriunde si oricând, indiferent de vârsta auditoriului lucruri la limita pornografiei sau chiar dincolo de ea? Au ajuns unii copii să danseze lasciv, să scoată limba ca niște “perverși”, să își atingă “organele” de parcă ar fi “obsedați”, să danseze ca la o bară din cluburile spurcate, doar pentru că voi ați devenit din cale afara de “agresivi” față de spațiul nostru intim. Gata! Ne ajunge propaganda voastră!

Voi sunteți “intoleranții”, pentru că de am fi fost noi aceia, aici era ca în unele “țări arabe”, dar creștinii nu vor face niciodată rău aproapelui. A spune adevărul si a îndruma bine un om nu înseamnă “intoleranță. Însă în timp ce ne numiți intolernați, voi ne blocați dreptul de a vorbi, dreptul de a lucra dacă nu vă acceptăm păcatele, dreptul de a ne crește copiii după principii curate și până la urmă ne interziceți credința și Cartea Sfântă Biblia (vedeți miile de cazuri de la nivel global). Noi vă iubim, dar vă vom spune în față când lucrurile pe care le faceți sunt un pericol pentru noi si pentru voi.

Cu prețuire,
Toni Berbece

--

-

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: