DEVOTIONALEEDITORIALE

Toni Berbece: Dacă ai…

Dacă ai doar bani ai fix ce are si Diavolul, bani si iadul asigurat dincolo. Vrăjmașul i-a oferit lui Hristos toți banii lumii pentru o plecăciune înaintea lui. Si azi poate oferi doar bani si prin asta ia ochii oamenilor, care cad în plasa iubirii de bani, uitând veșnicia. Acesta e trocul Diavolului, fă totul pentru banii de aici si uită de cele cerești, care sunt veșnice. Fete care își vând trupul pentru bani, femei si bărbați care își abandonează familiile pentru bani, oameni care trădează și calcă pe cadavre pentru un leu în plus si alții care din îngrijorare doar pentru trup de fapt se îmbolnăvesc pierzând si singurul avut, sănătatea.

Dacă ai doar distracție ai fix ce are si Diavolul, distracție si iadul asigurat dincolo. Viața nu este doar distracție, doar plăceri și îmbuibare. Vacanțele, grătarele, mersul la munte si la mare, nu duc în iad, doar dacă acestea sunt singurul scop al vieții tale. Când dai Biserica, Scriptura și Rugăciunea pe orice distracție din lumea aceasta, când prioritatea la tine o are fericirea cărnii și ignorarea sufletului, când asculți carnea mai mult decât sufletul ești frate cu Iuda care pentru 30 de arginți L-a vândut si pe Hristos.

Dacă ai doar faimă, dacă ai doar reputație, dacă ai doar avuții, dacă ai doar un trup frumos, dacă ai doar aici ceva, atunci ești cel mai sărac om si pe deasupra si cel mai nenorocit, pentru că ești condamnat veșnic la fel ca Diavolul. Fă o evaluare a bogăției tale si dacă după ce ai tras linie găsești că tot ce ai e trecător înseamnă că ai investit tare prost, doar în lucruri care dincolo nu contează. Caută neprihănirea, caută inima curată, caută dărnicia, caută bunătatea, caută spălarea prin Jertfa lui Hristos și vei fi mai bogat decât miliardarii lumii.

Cu prețuire,
Toni Berbece

--

-

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: