VIDEO-URIVIDEOCLIP OFICIAL

Diana Pup – EL e autorul | „God Is In This Story”

“Domnul este tăria mea și scutul meu; în El mi se încrede inima și sunt ajutat. De aceea îmi este plină de veselie inima și-L laud prin cântările mele.” – Psalmul 28:7

– Uneori, în viața noastră se întâmplă să ne confruntăm cu momente grele, parcă totul se destramă și îți faci griji. Poate te simți descurajat, poate te simți singur si crezi ca nu mai exista o alta cale de a îndrepta lucrurile..

Am trecut si eu prin astfel de momente. Versurile acestui cântec îmi sunt atât de sensibile și totodata, atât de încurajatoare! Vreau să te încurajez, să îți spun că El ne este alături în momentele mai puțin plăcute din viața noastră, ne ține strâns de mănă și cu El alături, noi suntem mai mult decât biruitori!

Cu orice problema te-ai confrunta sau în orice circumstanță te-ai afla, nu uita să te rogi cu credință și El va lucra! Prețuiește-ți viața! Ea este CEL MAI MARE DAR din partea lui Dumnezeu pentru noi! Sper ca versurile acestui cântec minunat, să vă încurajeze, să vă schimbe și să vă aducă in suflet pacea și liniștea de care aveți nevoie și pe care doar Dumnezeu o poate da!

Dacă ai un prieten sau cunoști pe cineva care are nevoie de o încurajare, roagă-te pentru el și trimite-i acest cântec! 🙂 Lasă promisiunile lui Dumnezeu să strălucească asupra problemelor tale și nu uita, EL E AUTORUL ORICĂRUI DETALIU!

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Check Also
Close
Back to top button
%d blogeri au apreciat: