DEVOTIONALEEDITORIALE

Toni Berbece: Astăzi nu-i ciudat…

Astăzi nu-i ciudat să îți duci copilul la un curs de inițiere în vrăjitorie, magie și ocultism, nu-i ciudat să-l înveți să invoce demoni și să manipuleze forțele drăcești, dar e ciudat să-l lași la ora de religie sau să-l duci la Biserică, e ciudat să-i cumperi o Biblie ca să citească despre Hristos, care eliberează de puterea distructivă a Diavolului și de păcat. O mămică mi-a trimis, îngrijorată fiind, un anunț de pe un grup cu mii de mame, iar acest anunț invita la inițierea copiilor în preoția zeității Ishtar, iar cursurile erau despre vrăjitorie, magie, ghicit, ezoterism si alte “demonisme”. De altfel astfel de zeități în vechime erau însărcinate cu prostituția sacră, cu uciderea de prunci, cu blestemele si cu tot ce-i mai demonic. Așadar, nu-i ciudat să îți dai copilul spre inițierea în lucruri drăcești, dar vă irită când auziți de Hristos. La urma urmei, Diavolul a fost deja condamnat, iar a învață despre el si a te iniția în puterile lui este o capcană și o risipă, dar a învață despre Hristos este investiție într-o viata curată și în veșnicia ta.

Astăzi nu-i ciudat să îți lași copilul în cluburi, unde consumă băuturi alcoolice si alte substanțe halucinogene, dar e ciudat să-l duci la Biserică să fie împărtășit cu Cina Domnului, e ciudat să-l duci să-i fie mintea umplută de principii curate ale vieții, dar nu-i ciudat să-l lași în locuri unde își prăjește neuronii cu tot felul de droguri si fumuri trase în pieptul sănătos dăruit de Dumnezeu. Văd cum părinții își împing copiii spre distrugere, îi încurajează să iasă cu fetele si băieții și chiar e ciudat să nu le dea ceva bănuți de “consumație”. Generația aceasta consumă cu foame din lucrurile distructive, dar îi este greață de ceea ce i-ar aduce viață si sănătate, de aceea sunt pline spitalele care tratează bolile mintale de adolescenți si tineri distruși de păcat.

Astăzi nu-i ciudat să îți împingi copilul spre destrăbălare sexual, dar e ciudat să-i vorbești despre abstinență și virginitate. Sunt părinți care își încurajează odraslele să iasă cu un băiat sau cu o fată, după caz sper, ca să-si “trăiască viața”, iar singurul sfat “moral” cred ei e să îi îndemne să folosească prezervativ. Însă nu știu că bolile se iau si cu și fără, că efectele păcatul și ale morții nu poate fi oprit de un balon de cauciuc. Apoi tot acești părinți se vaită că au copii care fie nu pot întemeia o familie, fie copiii lor sunt la al 3-4 lea divorț, iar nepoții sunt distruși de certuri si ură continuă. Astăzi nu-i ciudat să fii al Diavolului, dar e ciudat să fii al lui Hristos. Ești si tu dintre ciudați? Dintre aceia care au ales curăția si parcă nu îți mai găsești locul pe aici?

Cu prețuire,
Toni Berbece

--

-

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d