ANUNTURI

Estera și Natalia Furdui au fost invitate și primite la Palatul Parlamentului de demnitari ai statul român.

Marți, 9 august 2022, Estera și Natalia Furdui au fost invitate și primite la Palatul Parlamentului de demnitari ai statul român.
La invitația Senatorului Titus Corlățean, Estera și Natalia Furdui, însoțite de mătușa lor, Paraschiva Bloju, au vizitat Palatul Parlamentului și au avut întâlniri cu liderii celor două Camere ale Parlamentului României.
Doamna Alina Gorghiu – Președintele interimar al Senatului României
Domnul Marcel Ciolacu – Președintele Camerei Deputaților
Domnul Titus Corlățean – Senator
Domnul Ben Oni Ardelean – Deputat
Senator Titus Corlățean: „Azi sunt gazda Nataliei și Esterei Furdui, precum și a mătușii lor, Paraschiva, la Parlamentul României. Cele două fiice ale lui Petru și Cameliei Furdui din Germania sunt singurii doi copii din cei șapte care, după mai bine de un an de la acțiunea abuzivă a autorității germane locale, Jugendamt, au fost reîntorși la părinți. România și instituțiile sale sunt solidari cu părinții și familia în ansamblul său (toți au exclusiv cetățenia română) și nu vor înceta demersurile politico-diplomatice până când Statul german nu va repara erorile grave săvârșite împotriva acestei familii și nu va returna părinților toți copiii! Dumnezeu e bun și e în control”.
Senator Alina Gorghiu: „Am fost vizitați, astăzi, la Senat de doi dintre cei șapte copii ai familiei Furdui. O familie cu cetățenie exclusiv română care este stabilită în Germania și care trece prin momente delicate în țara de domiciliu.
Prin acest gest, Senatul României demonstrează că este alături de români, oriunde aceștia s-ar afla, susținând reunificarea famililei Furdui”.
Deputat Marcel Ciolacu: „Ele sunt Natalia și Estera. Doi copii extraordinari, care – deși sunt la vârsta în care să își dorească tot felul de lucruri, mi-au mărturisit că nu au alt vis decât să fie din nou alături de ceilalți cinci frați și de părinții lor.
Despărțirea copiilor de părinți este cea mai mare dramă pentru o familie. Camelia și Petru Furdui se luptă de peste un an să își recupereze copiii de la autoritățile germane. Până acum, din cei șapte copii, doar Natalia și Estera s-au întors acasă.
Statul român trebuie să facă toate demersurile legale pentru reunificarea familiei. Trebuie ca prin dialog și prin eforturi politico-diplomatice susținute să reușim să îi aducem și pe ceilalți cinci copii alături de frații lor și de părinți.
Îi mulțumesc și colegului meu, Titus Corlățean, pentru că s-a implicat încă de la început pentru rezolvarea acestui caz”.
Deputat Ben Oni Ardelean: „Familia Furdui, grea încercată de mai bine de un an de la acțiunea abuzivă a autorității germane locale, Jugendamt, a reușit să-și recapete două fiice dintre cei șapte copii.
Încă de la începutul aceste drame, alături de colegul meu Titus Corlățean, ne-am implicat direct în acest caz, deplasându-ne în Germania și purtând discuții pe toate palierele.
Astăzi, cu mare emoție, în biroul Președintelui interimar al Senatului României, Alina Gorghiu, le-am întâmpinat pe cele două fiice ale familiei, Natalia și Estera. Copii zâmbitori, cu ochii triști. Cu adevărat trist…
Știu un singur lucru: România, țara lor, prin instituțiile sale, va face tot ce este posibil ca familia să fie din nou împreună și să crească frumos! E greu, dar nu renunțăm! Abia aștept să-i primim acasă pe toți.
Dumnezeu să binecuvânteze familia Furdui și pe toți cei implicați în rezolvarea acestui caz!”
Estera și Natalia sunt în vacanță în România și sunt încântate să-și vadă bunicii și familia extinsă după trauma intervenției nejustificate a Jugendamt Heidekreis. Astăzi au avut ocazia să viziteze pentru prima dată Bucureștiul și Casa Poporului.
Apreciem susținerea oficialilor români și continuăm să le solicităm sprijinul necondiționat și continuu pentru reîntregirea familiei Furdui.

https://www.facebook.com/sustinemfamiliafurdui

-

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: