ANUNTURI

Donald Trump, despre situația școlilor în SUA: Nu ai voie să predai Biblia dar îi poți învăța pe copii că bărbații pot să rămână însărcinați | VIDEO

Fostul președinte american, Donald Trump, a spus că sistemul școlar din această țară a fost stricat de către stângiști, exemplificând cu faptul că în clase se predau aberații conform cărora bărbații pot rămâne însărcinați, în timp ce rugăciunea este interzisă.

„Rugăciunea la școală este interzisă, dar spectacolele cu travestiți sunt permise”, s-a plâns Trump.

„Nu poți să predai Biblia, dar îi poți învăța pe copii că America este rea și că bărbații sunt capabili să rămână însărcinați”, a continuat el.

Trump a făcut aceste afirmații în timpul Conferinței de Acțiune Politică Conservatoare (CPAC) ce a avut loc în aceste zile în Texas.

Fostul președinte se referă la faptul că în ultimii ani, ideologia LGBT a pătruns puternic în școli, iar așa numitele „ore de poveste cu travestiți” sunt tot mai frecvente în sălile de clasă. Mai precis, bărbați îmbrăcați în femei și machiați ostentativ le citesc copiilor, inclusiv de vârste preșcolare.

citeste mai mult: https://r3media.ro/donald-trump-despre-situatia-scolilor-in-sua-nu-ai-voie-sa-predai-biblia-dar-ii-poti-invata-pe-copii-ca-barbatii-pot-sa-ramana-insarcinati-video/

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: