ANUNTURI

Peste 32 de milioane de Biblii distribuite în întreaga lume în 2021 | AO NEWS

În 2021, distribuția Bibliilor a crescut la nivel mondial, au raportat recent Societățile Biblice Unite într-un comunicat de presă.

Potrivit datelor oferite, anul trecut au fost distribuite aproximativ 32,6 milioane de ediții complete ale Bibliei. „După scăderea distribuției Bibliei cauzată de pandemie în anul precedent”, situația s-a stabilizat din nou.

Comparativ cu anul precedent 2020, anul 2021 a înregistrat o creștere de 5,5%. În plus, aproximativ 20% din Bibliile complete distribuite au fost descărcate de pe internet, astfel încât ponderea Bibliilor digitale este mai mică decât în ​​2020, dar este cu 15% mai mare decât în ​​2019. Potrivit raportului, distribuția edițiilor digitale „joacă un rol din ce în ce mai important, mai ales în regiunile ce trec prin crize”.

Horst Schurenbrand, directorul Societății Biblice din Germania, a subliniat că „în afară de Europa, pe fiecare continent au fost distribuite mai multe Biblii complete decât în ​​anul precedent.”

citeste mai mult: https://alfaomega.tv/stiri/mapamond/19011-peste-32-de-milioane-de-biblii-distribuite-in-intreaga-lume-in-2021-ao-news

--

-

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button

Descoperă mai multe la CrestinTotal.ro

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura