ANUNTURI

Manifestație pentru creștinii persecutați în fața Parlamentului Elvețian | AO NEWS

Aproximativ 500 de oameni s-au adunat în piața din fața parlamentului din Berna, Elveția, pentru a se ruga și a sensibiliza cu privire la mii de creștini nevinovați care sunt închiși, răpiți, torturați, mutilați sau uciși în fiecare an.

Grupul de Lucru pentru Libertatea Religioasă al Alianței Evanghelice Elvețiene, împreună cu mai multe entități creștine, au organizat manifestația sub deviza „Nu vom tăcea”.

Scopul a fost „de a reaminti publicului că persecuția creștinilor este o tragedie adesea uitată și de a îndemna politicienii să acționeze”, au spus organizatorii.

Piața, situată în fața Parlamentului Elvețian, a fost transformată într-un cimitir simbolic cu 500 de cruci de lemn, 1.000 de trandafiri și o pânză lungă de aproximativ 50 de metri unde erau scrise numele a sute de creștini care și-au pierdut recent viața pentru credință.

Citiți mai departe accesând următorul link : https://alfaomega.tv/stiri/mapamond/18959-manifestatie-pentru-crestinii-persecutati-in-fata-parlamentului-elvetian-ao-news

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: