DEVOTIONALEEDITORIALE

Veste bună: Cel puțin 46 de centre de avort s-au închis după anularea de către Curtea Supremă a deciziei Roe v. Wade

Încă mai multe fabrici de avort sunt de așteptat să se închidă în următoarele zile și săptămâni, pe măsură ce legile istorice anti-avort intră în vigoare.

Potrivit investigației directe a Operațiunii Salvare, peste 49 de clinici de avort fie au oprit avorturile, fie au fost forțate să-și închidă porțile de vinerea trecută, când Curtea Supremă a SUA a eliberat decizia în cauza  Dobbs v. Cazul organizației pentru sănătatea femeilor din Jackson  .

Decizia a anulat efectiv decizia Roe v. Wade din 1973  și cazul său însoțitor,  Casey v. Planned Parenthood (1992), punând problema avortului în mâinile statelor.

Mai multe fabrici de avorturi se vor închide în următoarele zile și săptămâni, pe măsură ce legile de stat intră în vigoare. Deși în unele state se fac eforturi pentru a bloca legile pro-viață, Curtea Supremă a SUA a început deja să corecteze metodele folosite de ani de zile de industria avortului pentru a anula legile de stat care protejează viața în uter.

Joi, Curtea Supremă a SUA a respins trei cazuri în care instanțele inferioare au decis să blocheze aplicarea legilor pro-viață adoptate în Arkansas, Arizona și Indiana. Instanțele inferioare au fost instruite să reconsidere aceste decizii în lumina   răsturnării lui Roe .

Pe lângă cele peste 49 de fabrici de avort care s-au închis, nouă state sunt acum complet fără avort. Deoarece  Roe  și  Casey  au dezincriminat avortul în toate cele 50 de state, vedem un număr fără precedent de state devenind libere de avort.

„Acesta a fost planul nostru tot timpul și vom continua să lucrăm până când toate statele vor fi eliberate de stăpânirea cartelului avortului”, a declarat Troy Newman, președintele Operațiunii Salvare.

Personalul Operațiunii Salvare a numărat frenetic toate închiderile. Prin apeluri telefonice și alte comunicări directe, Operation Rescue a verificat închiderea clinicilor de avort în aceste state:

Alabama: 4 închideri (acum un stat fără avort)
Arkansas: 2 închideri (acum un stat fără avort)
Arizona: 4 închideri
Georgia: 1 închidere
Kentucky: 2 închideri (acum un stat fără avort)
Michigan: 1 închidere
Missouri: 1 închidere (acum un stat fără avort)
Ohio: 10 închideri
Carolina de Sud: 3 închideri
Tennessee: 3 închideri
Texas: 14 închideri
Wisconsin: 4 închideri (acum un stat fără avort)
Wyoming: 1 închidere (acum un stat fără avort) )

În plus, trei state, Oklahoma, Dakota de Sud și Virginia de Vest, erau deja fără avort înainte de răsturnarea lui Roe.

„Fără îndoială, cartelul avortului pierde teren”, a spus Newman.

„Aceasta este o nouă zi! Slavă lui Isus! Suntem atât de recunoscători pentru credincioșia Lui și atât de mulți susținători credincioși pentru că ne-au fost alături pentru o perioadă ca aceasta – avem mult mai mult de lucru înaintea noastră. Să continuăm să ne rugăm și să lucrăm împreună pentru a pune capăt, în sfârșit, avortului în națiunea noastră.”

https://www.lifesitenews.com/news/at-least-46-abortion-centers-have-closed-following-supreme-court-overturning-of-roe-v-wade/?utm_source=featured&utm_campaign=usa

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: