ANUNTURI

Ruben Harii este în cel mai bun loc posibil, în prezența Lui Dumnezeu, durerea despărțirii este mare

Fratele nostru cel mai mare și soțul cumnatei noastre Lili a plecat la Domnul.

Deși acum el este în cel mai bun loc posibil, în prezența lui Dumnezeu, durerea despărțirii este mare.

De-a lungul timpului, am mai trăit aceasta mare durere a despărțirii atât de tatăl nostru, cât și de mama noastră, dar am învățat să trăim cu nădejdea revederii.

Astăzi ne izbește din nou realitatea faptului că suntem străini și călători pe pământul acesta și realizăm că viitorul nu e al nostru, a noastră e veșnicia.

De n-ar fi Domnul de partea noastră, credința ni s-ar clătina atât de ușor, dar simțim că El ne poartă pe brațul Lui puternic și vrem să rămânem ancorați în El până la sfârșit!

În ultimele zile, am realizat că doar un astfel de eveniment ne mai poate strânge pe toți laolaltă. Ați venit din multe părți ale lumii ca să fiți lângă noi. Am întâlnit persoane despre care credeam că nu le vom mai vedea vreodată pe acest pământ, dar suferința ne-a unit și ne-a făcut mai puternici. Mulțumim pentru prezența fiecăruia dintre dumneavoastră! Dumnezeu să vă răsplătească toată osteneala!

De asemenea, dorim să mulțumim frumos tuturor celor care în aceste zile s-au implicat într-un fel sau altul, fie prin predicarea Cuvântului sau cântare, media, transport, administrare/logistică, ajutor financiar și nu în ultimul rând mulțumim frumos sutelor de persoane care ne-au trimis mesaje de încurajare și mângâiere. Dumnezeu să vă răsplătească!

Continuăm să ne rugăm pentru Lili și cei 5 copilași. Dumnezeu să-i păzească de orice sămânță de răzvrătire și neascultare.

Mai mulți dintre voi mi-ați solicitat un număr de cont pentru donații în sprijinul acestor copii, vă las numărul de cont în primul comentariu.

Cu prețuire,

Mihai Harii

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: