Albume: lansari

Dubla lansare de albume: Domini si Marius Pop

Dubla lansare de albume: Domini si Marius Pop MARIUS POP – UN TEMPLU SFANT
Muzica, reprezinta in fond viata mea, ea este forta invizibila care ma inalta catre cer, evident ca aportul cel mai mare l-a adus biserica prin faptul ca a creat cadrul unde am crescut din punct de vedere muzical si m-am apropiat tot mai mult de Dumnezeu… Desi cariera mea muzicala a inceput de mai bine de 15 ani , prin proiectele pe care le-am realizat pentru diversi artisti, dar si prin lucrarea de dirijor, aranjor, pianist si inchinator, Dumnezeu si-a aratat din nou bunatatea Sa fata de mine, prin crearea acestui album solo. Piesele acestui album au reprezentat pentru mine o oaza de liniste in timp de furtuna.
Imi doresc ca peste ani sa pot sluji tot mai mult si sa implinesc cuvantul care spune ca “Acela care a inceput in voi aceasta buna lucrare o va ispravi pana in ziua lui Isus Hristos”.

Imagine articolDOMINI – ESTI BUCURIA MEA
Trupa Domini, formata din Alina Muresan, Naomi Borota, Marius Pop, Laura Onea si Laura Muresan, si- a inceput lucrarea in prima faza din dorinta de a uni biserica din care fac parte in lauda si inchinare si s-a concretizat prin realizarea albumului de debut – “Esti Bucuria mea” pentru a-si exprima bucuria si dragostea fata de El.
De ce “Domini”?
Domini, inseamna ai Domnului si noi vrem sa fim ai Lui in totalitate. Ne bucuram ca impreuna ii putem da lauda noastra si cinstea ce I se cuvine.
Ps.9:2 „Voi face din Tine bucuria si veselia mea, voi canta Numele tau, Dumnezeule Preainalte”.

Va asteptam sambata, 13 februarie 2010, ora 18.00 in cadrul Liceului de Arta , Baia Mare, sa luati parte la acest eveniment… se va canta live, tombola cu CD-uri si multe alte surprize…
50% din profitul acestor CD-uri va fi donat catre APME (asociatia penticostala de misiune externa) www.apme.ro.

sursa: www.viatavesnica.ro

--

-

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

3 Comments

  1. Ii foarte faina da nu stiu de unde se poate asculta am auzit numa inceputurile de la fiecare cantare!!

Lasă un răspuns

Check Also
Close
Back to top button

Descoperă mai multe la CrestinTotal.ro

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura