Reclame
ULTIMELE STIRI

Devotional – Mandrie ranita

Sustine. Ajuta-ne sa aducem acest proiect mai departe. Multumim

$1.00


După toate discuțiile din biserică cu privire la iertare, restaurare și vindecare, foarte puține par să fie demonstrate cu adevărat de către creștini. Tuturor ne place să ne gândim la noi înșine ca la persoane împăciuitoare, care îi ridică pe cei căzuți, iertând și uitând întotdeauna. Dar chiar și cei mai spirituali sunt vinovați de a nu arăta un duh de iertare.

Ne este greu să-i iertăm pe cei care ne-au rănit mândria, sau pe cineva care este nerecunoscător, sau pe oricine ne-a înșealat. Majoritatea creștinilor nu știu nici primul lucru despre critică. Folosim tot felul de metode pentru a ne ascunde resentimentele, dovedind o abilitate a ne apăra. Da, mândria rănită este un lucru teribil.

Adesea, înainte de a-i putea ierta pe alții, trebuie să învățăm să-L iertăm pe Dumnezeu. Deși Dumnezeu nu a păcătuit niciodată împotriva vreunei persoane, acest lucru nu ne împiedică să ne supărăm pe El. Noi venim în prezența Lui pentru a ne ruga, dar avem sentimente negative față de El, fiindcă începem să credem că n-a făcut ceea ce am crezut că ar fi trebuit. O rugăciune poate să fi rămas fără răspuns săptămâni, luni, chiar ani. Sau apare o boală neașteptată, sau o tragedie cu privire la o persoană iubită – iar credința începe să oscileze.

Amintiți-vă, Cuvântul lui Dumnezeu spune foarte clar faptul că o persoană care se clatină nu va primi niciodată ceva de la Dumnezeu: „pentru că cine se îndoieşte seamănă cu valul mării, tulburat şi împins de vânt încoace şi încolo. Un astfel de om să nu se aştepte să primească ceva de la Domnul, căci este un om nehotărât şi nestatornic în toate căile sale”(Iacov 1:6-8).

citeste mai mult: https://alfaomega.tv/devotional/10724-devotional-mandrie-ranita?fbclid=IwAR121pSnRflkMHTutwtqIrALxsy7G40n4U_iC4tl-KGHmTuOpPokRzKkKXM#ixzz5qW5VkdQi
Follow us: @alfaomegatv on Twitter | alfaomegatv on Facebook

Reclame

Sustine. Dumnezeu te va rasplati!

$5.00

Articole recente: LibrariaCT.ro

Despre ADMIN (24629 de articole)
Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: