ANUNTURI

Youtube a inchis canalul de youtube Cornel Pop Dej. Dupa reclamatiile facute de Gabi Ilut, Va rugam sa va abonati pe noul canal!

Dupa reclamatiile facute de Gabi Ilut, youtube a inchis canalul de youtube a fratelui Cornel Pop din Dej. Conalul a fost inchis pe 28 iunie 2022
Va rugam sa va abonati pe noul canal

https://www.youtube.com/channel/UC6cp9Zer6zC9hYuUignfd7g/featured
pe acest canal o sa fie incarcate clipurile de pe canalul sters!
Fratele Cornel Pop Dej a fost printre primii si singurii cameramani ai Dejului, a inceput sa filmeze din anul 1986 si multe clipuri din acei ani si pana in prezent sunt incarcate pe acest canal de youtube!
Conalul de youtube avea peste 4000 de programe de la bisericiile evanghelice, cantari , predici, concerte si multe altele momente speciale!
Peste 84.000 de abonati!
Gabi Ilut a facut reclamatie la youtube fara sa ii comunice fratelui sa sterga melodiile care doreste.
De stiut ca fratele Cornel Pop a filmat personal si are acordul Bisericii si a persoanelor care au cantat! Nu sa luat nimic de pe canalul de youtube a sorei Gabi Ilut si filmarile si sunt din biserici, unde a fost chemat sa filmeze!
Fratele Cornel a incercat si a luat legatura dar fara nici un rezultat si nu s-a retras reclamatiile. Era frumos sa ii se comunice fratelui si fratele stergea clipurile respective!


Conținut eliminat de Gabi Ilut Official sunt cele de mai jos si pentru care se sterge canalul!

  • Maria și Gavrilă Șchiop „Mai e puțin, încă puțin” Biserica Penticostală RUS Jud. Sălaj (Publicat 18 mar. 2019)
  • Sfârșind alergarea – REBRIȘOAREA 2017 Orchestra Națională „AMIUNA” Dir, coordonator Nelu Pagu (Publicat 4 dec. 2017) Conținut găsit în intervalul 0:56 – 6:30
  • Zi de sărbătoare – GAVRILĂ și MARIA ȘTIOP „UN GRUPAJ de CÂNTĂRI (Publicat 16 mai 2022)
  • Sfârșind alergarea – Biserica Penticostală GUGA Gavrilă și Maria Stiop – Dumnezeu ne cheamă pe toți (Publicat 24 mar. 2022)

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: