ANUNTURI

Din scaunul cu rotile, Papa Francisc emite o monedă pro-Vaccinare sub semnul Crucii

Deși zvonuri tot mai intense îl dau pe picior de plecare, Suveranul Pontif, imobilizat în scaun cu rotile, pare să nu se lase nici pe ultima sută de metri.

Statul Vatican a emis un nou set de monede comemorative, dintre care una prezintă o persoană care se vaccinează sub un crucifix.

Noul set este alcătuit din opt monede, care includ o piesă de argint de 20 de euro (foto mare), în care un tânăr este arătat cu acul în braț, înconjurat de două cadre medicale.

Deși pe monedă nu este clar dacă vaccinarea are loc împotriva COVID-19, site-ul Vaticanului are grijă să precizeze:

„Moneda de argint de 20 de euro, creată de Chiara Principe, este dedicată temei actuale, foarte apropiată de inima Papei Francisc: tratamente pentru a combate pandemia și nevoia de vaccinare. Moneda înfățișează un medic, un asistent și o tânără persoană gata să se vaccineze.”

Și, pentru a fi sigur că mesajul despre „vaccinismul” papal este suficient de clar, site-ul continuă:

„Sfântul Părinte a subliniat în repetate rânduri importanța vaccinării, amintind că îngrijirea sănătății reprezintă o «obligație morală» și este esențială «continuarea eforturilor de imunizare chiar și a celor mai săraci».”

Deși scrie că Vaccinarea este „apropiată inimii Papei Francisc”, site-ul Vaticanului nu pomenește nimic despre valul de morți subite la persoanele tinere și de vârsta a doua vaccinate.

CITESTE MAI MULT: https://www.activenews.ro/covid-dezvaluiri-covid/Din-scaunul-cu-rotile-Papa-Francisc-emite-o-moneda-pro-Vaccinare-sub-semnul-Crucii-174873

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: