CAZURI UMANITAREStiri

O SPERANȚĂ pentru AMOS!

Amos Iosif Vîrlan în vârstă de 5 ani şi 4 luni

Povestea lui, din păcate, nu este cea mai fericită. 

S-a născut cu o malformație rară la organul genital, numită epispadias peno-pubian, forma cea mai gravă. A urmat după naștere o perioadă foarte dificilă pentru el: controale, analize, ecografii. Singura soluție de a se rezolva ceva în cazul lui este prin operație. A avut loc, deci, o primă operație la vârsta de 2 ani şi 11 luni la Szeged, operație nereușită din păcate. Acest lucru a dus la situația actuală a lui Amos: el încă este cu pampers iar acest lucru îl împiedică să îşi ducă viața normală specifică vârstei lui. Nu poate frecventa grădinița deoarece la vârsta de 5 ani copiii trebuie să fie autonomi, să meargă singuri la toaletă, dar el e incapabil să îşi poată folosi organul în mod corect. 

Între timp, părinții au aflat şi de alte cazuri asemănătoare, iar informațiile i-au dus la un doctor din străinătate. Speranța lor pentru Amos există, dar mai are un drum lung de parcurs. Urmează, deci, să realizeze o operație de reconstrucție a organului genital la o clinică de Urologie din Belgrad. Operația este complicată, are multe riscuri, şi este de asemenea costisitoare. De aici şi inițierea acestei campanii în ajutorarea familiei. Dorința părinților şi a întregii familii pentru Amos este ca el să poată avea o viață normală și să se poată bucura cu adevărat de copilărie și mai apoi de viața lui în familia pe care şi-o va întemeia.

Cu mare recunoştință mulțumim oricărei persoane ce poate oferi un ajutor şi o speranță pentru Amos.

Pentru donații accesați: https://www.gofundme.com/f/o-speran-pentru-amos?utm_campaign=p_cp+share-sheet&utm_medium=copy_link_all&utm_source=customer

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: