A PLECAT LA DOMNULANUNTURI

Ruben Turcu, 20 ani de la Biserica Penticostală Maranata din Vulcan a plecat în veșnicie! Era înotător de performanță!

Ruben Turcu înotător de performanță avea 20 de ani și era membru in Biserica Penticostală Maranata din Vulcan. Acesta se afla în vizită la fratele său atunci când a avut loc tragedia.
În cursul zilei de sâmbătă, 4 iunie, în jurul orei 23:45, victima a fost găsită de către scafandri ISU și predată echipajului medical.
Din păcate, medicii au declarat decesul, la ora 00:09
I s-ar fi făcut rău în timp ce înota
Deși era un foarte bun înotător, tânărului de 20 de ani i s-a făcut rău, chiar în momentul în care se afla la o partida de înot, în mijlocul canalului, potrivit jurnaliștilor de la replincaonline.ro
Tânărul care înota în zona canalului vechi de la Medgidia, în canalul Dunăre-Marea Neagră a fost căutat ore întregi cu bărci, dar și cu un elicopter SMURD.
Potrivit ISU Costanța, tânărul nu era singur, ci ar fi fost la înotat împreună cu fratele său.

A fost găsit după 5 ore de căutări
Victima a fost găsită de către scafandri ISU și predată echipajului medical, potrivit Antena3.ro. Trupul neînsuflețit al tânărului în vârstă de 20 de ani a fost găsit după aproximativ cinci ore de căutări.
Turcu Ruben este tânărul de 20 de ani care a murit după ce s-a înecat în canalul Dunăre-Marea Neagră, la Medgidia. Acesta era student la Facultatea Energetică şi Inginerie Electrică a Universității Tehnice din Cluj-Napoca și înotător de performanță

Bunul Dumnezeu să mângâie familia Turcu!

DONAȚII / SPRIJIN FINANCIAR pentru proiectul nou!

5,00 EUR

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: