ANUNTURI

Ungaria | Zeci de mii de copii au huiduit momentul în care naționala Angliei s-a așezat în genunchi pentru BLM. Căpitanul englezilor a purtat o banderolă în culorile LGBT

Echipa națională de fotbal a Angliei a fost huiduită de către copiii prezenți pe stadionul din Budapesta, acolo unde a avut loc meciul dintre naționalele celor două țări, contând pentru prima etapă a Ligii Națiunilor.

De ce copii? Pentru că federația maghiară a fost pedepsită de UEFA pentru comportamentul spectatorilor la meciurile de la Euro 2020 și regulamentul a permis numai copiilor sub 14 ani și părinților lor să asiste la meci.

În momentul în care naționala Angliei a decis să se pună în genunchi în semn de solidaritate cu organizația Black Lives Matter (BLM), copiii au început să huiduie.

Echipa națională de fotbal a Angliei a fost acuzată de propagandă politică, mai ales că majoritatea celorlați sportivi europeni și englezi au renunțat la gestul de a îngenunchea.

Mai mult, căpitanul Angliei, Harry Kane, a purtat o banderolă în culorile LGBT.

relateaza https://r3media.ro/ungaria-zeci-de-mii-de-copii-au-huiduit-momentul-in-care-nationala-angliei-s-a-asezat-in-genunchi-pentru-blm-capitanul-englezilor-a-purtat-o-banderola-in-culorile-lgbt-video/

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: