CLIPURI YOUTUBE

Emanuel Ion s-a calificat in finala, a primit aplauze în picioare. ”Îl ai pe Dumnezeu în viața ta”

Jurații au comentat momentul lui din semifinală.

Dragoș Bucur: ”Ești un copil foarte talentat! Îl ai pe Dumnezeu în viața ta și sunt convins că o să ai familia pe care ți-o dorești”

Mihai Bobonete: ”M-ai făcut să cred că totul e trucaj. Bravo, Emanuel!”

Andra: ”Sunt foarte bucuroasă că am apăsat butonul auriu pentru tine. Este despre talentul și despre munca ta. Meriți din plin să ajungi în finală”.

Andi Moisescu: „Nu știu ce aș mai putea adăuga. Cred că e destul de limpede pentru cei de acasă. Ne uităm la el ca la mașini străine”


Emanuel Ion are 15 ani și este din Nazarcea, Constanța. Adolescentul este nevăzător din naștere. Cântă la 5 instrumente: orgă, acordeon, chitară, chitară bass și tobe. Totul a pornit la 4 ani, când a început să cânte la o orgă de jucărie. Nu își explică cum de știe unde să apese. Spune că mâinile parcă îi sunt călăuzite.

Studiază la un liceu normal și spune că este mai bine așa. Deși îi este mai greu pentru că a fost necăjit de către colegi și nici școala nu este pregatită pentru elevi ca el.

Emanuel spune că lucrurile astea l-au călit și l-au maturizat. Vrea să demonstreze atât persoanelor nevăzătoare, cât și persoanelor fără un handicap, că se poate chiar dacă ai o deficiență.

https://romaniiautalent.protv.ro/amp/stiri/romanii-au-talent-2022-semifinala-2-emanuel-ion.html

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: