ANUNTURI

Natty Drăgoi avea un plan iar părinții vor să-l realizeze

Gest frumos și emoționant în același timp făcut de familia lui Natty Drăgoi, tânărul mort la numai 23 de ani într-un accident petrecut pe raza județului Bistrița-Năsăud.

Având în vedere cât de cunoscut și de apreciat era acesta, atât la Suceava, cât și la Oradea, mama acestuia a făcut un apel către toți cei care ar vrea să vină la căpătâiul acestuia cu o coroană de flori și alte simboluri de acest gen.

”Deși florile sunt oferite de obicei ca semn de dragoste și apreciere, știm că pe Natty Drăgoi l-ar fi bucurat altceva…. În inima lui ardea dorința de a organiza în această vară o tabără pentru copiii din zonele defavorizate, prin care aceștia să se simtă iubiți și să Îl cunoască pe Dumnezeu.

Pe cei care ați fi dorit să îl omagiați aducându-i o coroană, vă rugăm să donați banii în sprijinul copiilor în contul următor:

RO15RNCB0234053306890001. Beneficiar: Mihaela Drăgoi

Vă suntem recunoscători că în acest fel ne ajutați să împlinim dorința lui și să păstrăm amintirea lui vie în inimile tuturor celor implicați”, este mesajul transmis de mama sa, Mihaela Drăgoi.

Citeşte mai mult pe Monitorul de Suceava: https://www.monitorulsv.ro/Ultima-ora-local/2022-05-09/Familia-face-apel-ca-in-loc-de-coroane-pentru-memoria-lui-Natty-sa-se-faca-donatii-pentru-o-tabara-de-copii-nevoiasi#ixzz7Suho90EM
Follow us: @monitorulsv on Twitter | Monitorul.de.Suceava on Facebook

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: