ANUNTURI

Primarul regional din Liverpool vrea ca reclamele autobuzelor lui Franklin Graham să fie eliminate sunt „discurs instigator la ură”

 Evanghelistul american Franklin Graham atrage din nou foc din partea oficialilor locali din Regatul Unit, deoarece primarul din Liverpool a cerut eliminarea reclamelor la autobuz care promovau evenimentul viitor al lui Graham din cauza credințelor sale religioase.

Reclamele, plasate în autobuzele din Liverpool, întreabă cititorii dacă „caută ceva mai mult” și arată o imagine a liderului evanghelic în vârstă de 69 de ani. Reclamele includ, de asemenea, informații despre evenimentul „God Loves You” Tour al Asociației Evanghelice Billy Graham, care va avea loc pe 14 mai la Centrul de Expoziții din Liverpool.

Criticii turneului – în special primarul din Regiunea Liverpool, Steve Rotheram – l-au numit pe Graham, fiul regretatului evanghelist Billy Graham, un „predicator cunoscut al urii” din cauza opoziției sale față de căsătoria gay și islamul radical.

„Să spun că sunt supărat că opiniile unui predicator de ură cunoscut – care are un istoric îngrozitor de opinii homofobe și islamofobe – sunt afișate oriunde în regiunea orașului nostru

Promoția văzută pe autobuzele aparținând liniilor Stagecoach și Arriva era în curs de revizuire la ambele companii de autobuze, a informat BBC, adăugând că Rotheram le-a scris ambelor companii pentru a solicita eliminarea reclamelor.

Nu este prima dată când Graham se confruntă cu respingere pentru opiniile sale în Marea Britanie. Mark Barber, purtătorul de cuvânt al Asociației Evangheliste Billy Graham, a spus că ceea ce este deranjant la acest ultim rând este modul în care oficialii publici – în acest caz, primarul din Liverpool – adoptă poziții deschis ostile față de creștinism.

„Cu siguranță respectăm drepturile altora de a nu fi de acord cu noi în chestiuni de credință religioasă”, a declarat Barber pentru The Christian Post.

citeste mai mult: https://www.christiantoday.com/article/liverpools.regional.mayor.wants.franklin.graham.bus.ads.removed.for.being.hate.speech/138558.htm

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: