ANUNTURI

Un pastor și soția lui nu au acceptat avortul și au adus pe lume gemene siameze. „Am crezut în puterea lui Dumnezeu”

În ultimul an viața a fost un adevărat haos pentru, Dwight și Stephanie Castle, o familie din Alabama. În urmă cu un an, soția pastorului din Birmingham a adus pe lume gemene siameze, diuă suflete prețioase care au avut și au nevoie de atenție, iubire și multă îngrijire medicală.
Într-un interviu pentru World Magazine, cei doi, Dwight și Stephanie, au descris bucuriile enorme, dar și durerile apăsătoare prin care a trecut familia lor de când Elizabeth și Susannah au venit în această lume. Cele două surori au trecut prin operații numeroase, iar toate aceste intervenții se puteau face numai la un anumit spital din Philadelphia, care a determinat ca întreaga familie să se relocheze. Dwight și Stephanie sunt părinții a încă 3 copii, iar înainte de a naște gemenele au trecut și prin pierderea unei sarcini.

A fost un ultra-maraton pentru familia noastră
A început totul în cea de-a 12-a săptămână de sarcină când la ecografie au aflat că gemenele lor sunt siameze, o condișie mdeicală care afectează 1 din 50 de mii de sarcini. ”Nu am spus nimic multă vreme după ce am aflat. Am plîns mult, atât”, povestește tatăl gemenelor. În cuda faptului că se simțeau neputincioși și că știau că îi așteaptă o perioadă plinp de încercări fizice și emoționale, cei doi au decis să nu întrerupă sarcina, chiar dacă medicii le-au recomandat asta
”Am crezut în Dumnezeu și în bunătatea Lui. Cred în puterea Lui, în abilitatea Lui de salvare, în faptul că este Atotputernic. Atunci când am fost epuizați, au fost alții puternici pe lângă noi”, spune cuplul. Stephanie a adus pe lume gemenele siameze la Spitalul pentru copii din Philadelphia pe 22 aprilie 2021 prin cezariană. Timp de 100 de zile cei doi părinți au stat non-stop alături de fetițe, departe de ceilalți copii ai lor, luptându-se cu durerea resimțită pentru că și ceilalți copii aveau nevoie de ei. ”Trecuseră deja două luni de când eram departe de ei. Mult prea mult. Morris avea 6 ani și învăța să citească. Judah avea trei ani și învăța să deseneze bizoni. Emmet, la numai doi ani, dormea cu o poză cu surorile lui sub pernă. Să jonglăm cu nevoile lor și ale celorlalți copii a fost un dans epuizant cu doi pași înapoi și unul înainte. Cu surprize sfâșietoare, precum gaura din inima lui Elizabeth și dependența lor de tuburi nazogastrice, de care au nevoie și acum.” povestește Dwight.
Într-un final familia a găsit o casă în New Jersey, aproape de spital, iar comunitatea pastorului de la biserică i-a ajutat pe toți să se mute acolo, ca să fie împreună alături de cele două fetițe. Alături de ei s-au mutat și ambele bunic ca să îi ajute cu casa și copiii. Pe 10 decembrie gemenele au trecut prin operația de separare, o procedură chirurgicală complexă care a durat 14 ore și a avut complicații neașteptate. Pentru mama lor, șocul imens a fost după operație. ”Nu eram pregătită. Erau umflate și păreau fără viață. Arătau ca niște cadavre. Medicul ne-a spus că operația a decurs bine, dar că separarea lor va duce la efecte de lungă durată și la o recuperare foarte lungă. Însă toată lumea trece prin greutăți în viață. Este realitatea vieții. Anul acesta ne-a permis să dovedim că credința în Dumnezeu ajută și salvează vieți. Cu siguranță nu am știut dacă fetele vor supraviețui sau vor fi sănătoase, dar am vrut să credem că Dumnezeu, cumva, va folosi experiența noastră cu binele, nu numai în eternitate ci și acum, aici, cu fiicele noastre. Au fost multe zile grele”, spune pastorul Dwight.

https://www.qbebe.ro/stiri/un-pastor-si-sotia-lui-nu-au-acceptat-avortul-si-au-adus-pe-lume-gemene-siameze-am-crezut-in-puterea-lui-dumnezeu?utm_source=Qbebe&utm_medium=Facebook&utm_campaign=Qbebe&fbclid=IwAR3T2ZNO8RjOi5M9XJeLywU3QDD3tme_bWH1Ba19zNr20bsi6l_iigyuk10

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: