DEVOTIONALE

Stiri foarte triste despre situația copiilor Furdui. UN NOU ABUZ al Administrației Tineretului Heidekreis – mutarea lui Ruben și Albert într-un alt oraș, departe de casă

Dragi prieteni,

Întrerupem seria dezvăluirilor din dosar pentru a transmite câteva știri foarte triste despre situația copiilor Furdui.

După ultima ședință de judecată de aproape șapte ore (21.03.2022), în care biroul de tineret al șase! Au fost reprezentați oameni care nu au făcut altceva decât să convingă judecătorul că nu există cale de întoarcere pentru copiii furdui și că reuniunea de familie nu este bună pentru copii, avocații au adus veștile bune într-un interviu acordat ziarului Walsroder.

Acord privind legislația generoasă a tratamentului

“Thomas Lasthaus a declarat că două fiice, de 13 și 14 ani, s-au alăturat părinților

--

m-aș putea întoarce. Două cereri relevante pentru asistență educațională și asistență familială trebuie să depună marți, 22. Martie, deja postat. El, deci Laddhaus, presupune că întoarcerea celor două fete nu stă în cale. Pentru ceilalți cinci copii s-a convenit un drept generos la tratament.

După negociere, ne-am bucurat să citim și declarațiile avocaților, care spuneau că în afară de revenirea celor două fete, relațiile cu ceilalți cinci copii ar fi generoase și ați putea pas cu pas să instaurați o f Reuniunea amiliei.

Ideologia predată reprezentanților tinerilor spune că acești copii ar trebui să fie fericiți departe de familie, dar realitatea arată destul de diferită. Totul indică faptul că copiii sunt traumatizați de lunga despărțire unii de alții, de părinți și de mediul familial. Copiii adorm plângând, iar singura speranță că se vor întoarce acasă în curând îi ține puternici.

--

Nu știm dacă avocații au înțeles greșit sau dacă Departamentul de Tineret și-a schimbat planurile, dar situația reală arată așa: După proces nu au mai fost întâlniri cu întreaga familie, micuța Lea își vede frații mai vechi, ai lor Părinții îi văd acum rar (au mai rămas doar la două săptămâni), iar Ruben și Albert vor fi mutați într-un alt loc departe de Walsrode. După cum au confirmat frații lor mai mari, Ruben și Albert dorm în fiecare noapte plângând pentru că nu mai pot sta cu colegii lor de școală și nu vor mai putea, ocazional pentru vizite scurte de câteva minute la Ha obișnuit pentru a-l verifica.

Chiar și la școală tristețea lor a fost observată de profesori și colegi, adesea plâng chiar și la școală. Dar doamnele Departamentului de Tineret i-au adunat pe profesori și au încercat să-i convingă că Ruben și Albert ar fi fericiți acasă dacă nu ar mai vedea părinții și frații lor. În loc să țină cont de dorințele și durerea copiilor, încearcă să convingă pe toată lumea că acțiunile lor sunt bune. Deși este evident pentru toată lumea că acțiunile lor sunt distructive, ei nu văd realitatea. Ideologia lor spune că copiii ar trebui să fie fericiți departe de părinți, iar ei vor cu orice preț – chiar dacă ar distruge viețile copiilor – să-i facă pe copii să uite de familie, de dragostea părinților și fraților. . Vor să-și înfrângă voința și dorința de a fi fericiți. Vor să demisioneze, renunță la visele lor în viață.

Departamentului de Tineret nu-i pasă dacă copiii devin mai târziu dependenți de substanțele la care au acces acasă, dacă devin rebeli și frustrați, dacă devin dezorientați și nu știu ce să facă cu viața lor.

Vă rog să vă rugați și să-i sprijiniți pe copiii Furdui, în special pe Ruben și Albert, care sunt acum paralizați de suferința și sentimentul de neputință, că nici părinții, nici avocații lor nu au reușit să-i scoată din departamentul de

În următoarele zile, vom raporta despre modul în care Departamentul de Tineret încearcă să-l convingă pe judecător că acești copii sunt fericiți în afara casei și că se simt mai bine de când sunt acasă. Dar sunt doar declarații cunoscute înainte de 26.04.2021, care arată că realitatea era destul de diferită.

https://www.facebook.com/sustinemfamiliafurdui

http://www.furduifamily.org/

-

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: