Stiri

Mesaje pentru introducerea educației LGBT în școli, fără acord parental, chiar de Paști. Răspunsul Alianței Părinților pentru activiști

Activiștii LGBT nu dorm nici de Paști. Asociația „Accept” a profitat de ocazie pentru a lovi în legea din statul Florida care permite educația sexuală în școli, până în clasa a III-a, numai cu acordul părinților.

Practic, activiștii LGBT au preluat un articol din presa americană care consideră că este o „măsură flagrantă”, faptul că părinții trebuie informați asupra sănătății sau bunăstării mentale, emoționale sau fizice a elevului, informează România TV.

Ei consideră că astfel de legi, care instituie acordul părinților pentru educarea sexuală a copiilor până în 10 ani, drept legi „împotriva LGBT+”.

Contactați de România TV, reprezentanții Alianței Părinților afirmă că majoritatea părinților români nu-și doresc o educație LGBT în școli.

„Încercările de pătrundere în școală au loc de multă vreme și lucrurile se petrec de cele mai multe ori fără știrea și acordul părinţilor. Asociaţii precum ACCEPT, Asociaţia pentru Libertate și egalitate de Gen, Asociaţia MozaiQ, Asociaţia Sexul și Barza, Tineri pentru Tineri, Societatea de Ed Sexuală și Contraceptivă, care nu cu mult timp în urmă a lansat o aplicaţie pentru telefon pe care o pot accesa și minorii și care promovează deschis perversiunile sexuale și ideologia de gen. Părinții sunt gata să acționeze în instanță dacă propaganda LGBT va continua în unitățile de învățământ”, a declarat Olimpia Popa, reprezentanta Alianței Părinților din România, pentru sursa menționată.

--

Activiștii LGBT vs părinții din România

Reprezentanții părinților din România susțin că asociațiile care promovează drepturile LGBT nu îi informează corect pe copii, adolescenți și nici măcar pe părinți. Acestea ar aduce în discuție proiectul „Don’t Say Gay”(Nu spune Gay/homosexual), inițiat în Florida, însă, în România, nu se  vorbește și despre sancțiunile pe care le primesc părinții copiilor care se opun informării în școli. Unii părinți din România susțin că nu se expune „ideologia de gen” în termeni clari, ci mai degrabă s-ar promova perversiunile sexuale.

citeste mai mult: https://infocrestin.com/mesaje-pentru-introducerea-educatiei-lgbt-in-scoli-fara-acord-parental-chiar-de-pasti-raspunsul-aliantei-parintilor-pentru-activisti/

--
-

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button

Descoperă mai multe la CrestinTotal.ro

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura